Mitologie clasica

Mitologie clasica

Editura Gramar
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mitologie clasica

Atamas, regele minienilor din Orchomenos in beotia, avusese de la sotia sa, zeita Nefela, un baiat, Frix si o fata, Hele. Peste catva timp, Atamas isi parasi sotia si se uni cu Ino, fiica lui Cadmus. copiii Nefelei au fost in curand oropsiti de mama lor vitrega, care cauta un prilej sa-i omoare. Nefela, parasind pamantul, trimise ca pedeapsa in tara lui Atamas o seceta ce dadu nastere unei foamete cumplite. Regele trimise sa intrebe oracolul de la Delfi si raspunsul zeului fu la intoarcere rastalmacit de Ino: seceta va inceta daca Frix va fi jertfit lui Zeus.

"Spiritul omului de; rând nu poate concepe adevărurile de ordine religioasă şi morală decât sub o fonnă concretă şi vie. în loc de alegorii şi simboluri, Ottfried Muller vede..." Continuare...

"Crima fatală - Labdacos, nepotul lui Cadmus, avea un fiu, laios, care deveni rege al Tebei şi luă de soţie pe iocasta (la Homer, Epicasta). Neavând copii, au mers să-1 întrebe pe oracolul..." Continuare...

Cartea "Mitologie clasica" a fost publicata in categoria Beletristica / Mitologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Lazar Saineanu si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Mitologie clasica prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mitologie clasica" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1973-53-1
Pagini: 260
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mitologie clasica

Produse similare si recomandari

Mituri, vise si mistere
Mircea Eliade
24.00 RON
Mitologie romaneasca
Marcel Olinescu
25.07 RON
Cantecul Columnei. Editia a III - a
Alexandru Mitru
15.00 RON
Dictionar mitologic greco-roman
Anca Balaci
24.90 RON
Cele mai frumoase basme
Petre Ispirescu
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mitologie clasica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lazar Saineanu

Deocamdata in afara de "Mitologie clasica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lazar Saineanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter