Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei

Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei

25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei

Cartea reprezinta o marturie despre profunzimea intelegerii evenimentelor de la rascrucea vremurilor la care se poate ajunge pe baza cercetarii spirituale a lui Rudolf Steiner. Prin succesiunea lor aceste evenimente: Pastele invierea inaltarea la Cer si Rusaliile constituie o unitate un organism viu.

Consideratiile asupra tainei Sambetei Mari - punte intre cei doi poli ai Misteriului de pe Golgota (moartea si invierea) - s-au nascut din reunirea evenimentelor din Vinerea Mare si Duminica Pastelui. In Addenda lucrarii autorul abordeaza o problema controversata privind esenta aparitiei stigmatelor sfinte si intelegerea lor din punct de vedere antroposofic.

Cartea "Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Studii si eseuri teologice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Sergej Prokofieff si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 9786068162904
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei

Produse similare si recomandari

Barabas
Marie Corelli
34.88 RON
Religia in formare
Alfred North Whitehead
24.00 RON
Mitul eternei reintoarceri
Mircea Eliade
23.00 RON
Lumi paralele. Universul durerii in Cartea lui Iov
Remus Valeriu Giorgioni
30.00 RON
Retrofuturism. Spatiul sacru astazi
Augustin Ioan
40.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Misteriul Invierii in Lumina Antroposofiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Sergej Prokofieff

Sergej Prokofieff a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Cele douasprezece nopti sfinte si ierarhiile spirituale, Despre legatura cu Rudolf Steiner : Misteriul Punerii Pietrei Fundamentale, Rudolf Steiner si Intemeierea Noilor Misterii, Aparitia lui Christos in Eteric, Intalnirea cu raul si biruirea lui prin stiinta spirituala, Misteriile Pastorilor si ale Magilor in lumina antroposofiei, Semnificatia esoterica a muncii spiritual-stiintifice comune; Impulsul Rusaliilor, Sensul ocult al iertarii, Sophia Cereasca si Fiinta Anthroposophia, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter