Misterele francmasoneriei

Misterele francmasoneriei

Editura Vestala
21,80 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Misterele francmasoneriei

Mai mult decat oricare alta societate secreta fondata de-a lungul istoriei, Francmasoneria incita in gradul cel mai inalt curiozitatea publicului larg poate si datorita supravieuirii ei pana in contemporaneitate si mai ales implicarii profunde a acesteia in jocul puterii. Lucrarea de faa constituie, nu numai o schia obiectiva a nasterii si dezvoltarii Francmasoneriei de diferite rituri, ci si o incursiune detaliata in structurile si modalitaile ei de funcionare, cu dorina reliefarii, pe de o parte, a semnificaiilor simbolice ale diverselor obiecte, gesturi si ritualuri, iar pe de alta, a evidenierii rolului social, politic, economic si cultural indeplinit de ea in viata umanitaii.

"Mercur Trismegistul, în tabla de smarald, a început cu aceste cuvinte, făcând o afirmaţie triplă: „Este adevărat, este sigur fărx greşeală, este evident adevărat"}..." Continuare...

"Maestrul care, în calitate de Venerabil începând cu secolul al XVIII-lea, conduce lucrările lojei, trebuie să aibe capul acoperit, în semn de autoritate. Francmasonii ridicaţi..." Continuare...

Cartea "Misterele francmasoneriei" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Paul Stefanescu si a fost publicata de editura Vestala. Se poate cumpara cartea Misterele francmasoneriei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Misterele francmasoneriei" este de 21.8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Misterele francmasoneriei

Produse similare si recomandari

Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Misterele francmasoneriei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paul Stefanescu

Paul Stefanescu a publicat inca 23 carti prezente in libraria noastra, Asasinatele politice in istoria Romaniei, Buruiana diavolului , Din dosarul marilor procese ale lumii, Enigme ale istoriei romane vol. 1, Enigme ale istoriei romane, vol. 2, Enigme ale istoriei universale, vol. I-II, Initiere si mari initiati, Istoria Francmasoneriei romane, Mari scandaluri financiare, Nebunii istoriei, Placerea de a ucide. Crime insolite. Criminali celebri, Scriitori in fata justitiei, Buruiana diavolului, Eliminarea adversarului. Otravuri si otravitori celebri, Enigme ale istoriei universale vol. 1, Enigme ale istoriei universale, vol. 2, Enigme si mistere din toate timpurile vol. 1, Enigme si mistere din toate timpurile vol. 2, Istoria serviciilor secrete romane, Mari scandaluri financiare, Misterele magiei, Parapsihologie : Curs practic, Spiritismul, dintre care primele 12 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter