Misiunea de a deveni mogul

Misiunea de a deveni mogul

Editura Miracol
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Misiunea de a deveni mogul

Aceasta este povestea colonelului DIE Andrei Pana, ofiterul care, in cadrul actiunii operative VENUS 2 a Directiei de Informatii Externe (spionajul romanesc), s-a infiltrat in intimitatea "elitei puterii" - GRUPUL BILDERBERG - culegand informatii de interes vital pentru natiunea sa.

Cartea "Misiunea de a deveni mogul" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ileana Adriana Stan si a fost publicata de editura Miracol. Se poate cumpara cartea Misiunea de a deveni mogul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Misiunea de a deveni mogul" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-9315-98-2
Pagini: 320
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Misiunea de a deveni mogul

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Misiunea de a deveni mogul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ileana Adriana Stan

Deocamdata in afara de "Misiunea de a deveni mogul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ileana Adriana Stan.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter