Mireasa zapezii

Mireasa zapezii

Editura Alcris
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2009

Recenzie Mireasa zapezii

Lissa nu se gandise niciodata sa faca o casatorie de convenienta, dar dezastrul in care se afla familia sa o determina sa accepte propunerea lui Jarret Earle. Acesta, la randul lui, avea destule motive sa contracteze o asemenea casatorie. Desi barbatul era extrem de atractiv, Lissa nu era indragostita de el. Pana la urma insa, dragostea, cu tertipurile ei, ii invaluie pe amandoi...

Cartea "Mireasa zapezii" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman de dragoste si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Marge Smith si a fost publicata de editura Alcris. Se poate cumpara cartea Mireasa zapezii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mireasa zapezii" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Mireasa zapezii

Produse similare si recomandari

Un vis frumos
Christina Dodd
9.00 RON
Atat de aproape
Sheila Holland
8.00 RON
Focul desertului
Karen Whiddon
5.00 RON
Dilema lui Daphne
Lynn Erickson
16.00 RON
Pretul razbunarii
Leigh Stanford
8.00 RON
Acum ori niciodata
Eleen Kelly
7.00 RON
Ingerul pazitor vol. I
Sara Blayne
8.00 RON
O Cenusareasa la Las Vegas
Ann Hurley
8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mireasa zapezii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marge Smith

Marge Smith a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Casa veche, Infruntarea orgoliilor, Muntele pasiunii, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter