Mireasa fara voie

Mireasa fara voie

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mireasa fara voie

Mireasă fără voie a câştigat Premiul RITA şi Premiul Golden Leaf, pentru cel mai bun roman istoric de dragoste.

Beth Armitage duce viaţa simplă pe care şi-a dorit-o, căci slujba de profesoară la un pension de fete i-a oferit independenţa la care a visat întotdeauna şi, mai ales, libertatea de a nu fi supusă toanelor unui soţ. Soarta însă i-a pregătit o surpriză neaşteptată, când află că originile ei nu sunt tocmai modeste, căci tată îi este ducele de Becraven. Obligată de acesta să se mărite cu Lucien de Vaux, marchiz de Arden, Beth se trezeşte aruncată în lumea necunoscută a aristocraţiei pe care o dispreţuieşte atât de mult. Decisă să-l urască pe cel care i-a fost ales drept soţ, Beth descoperă că are nevoie de toată puterea pentru a rezista farmecelor lui Lucien, căci, pentru prima oară în viaţă, inima ei pare gata să se predea necondiţionat.

Romanele lui Jo Beverley s-au vândut în milioane de exemplare în întreaga lume şi au fost răsplătite cu numeroase premii, printre care şi cinci trofee RITA din partea Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

"Blanche îi strânse mâna cu putere şi îi zâmbi cu căi-1 dură, însă zări umflătura de pe faţa lui Beth şi făcu ochii mari, privindu-l uimită pe marchiz. -Iar..." Continuare...

"Când le vor spune unii c-au luptat..."1 Se opri. Unde şi când, rămâne să se decidă. Mă îndoiesc însă că vom rezista până de Sfântul Crispin. Dacă..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Mireasa fara voie", publicata in 2 categorii, Beletristica / Roman de dragoste, Beletristica / Roman istoric, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Jo Beverley si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Mireasa fara voie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mireasa fara voie" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-606-600-647-7
Pagini: 400
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mireasa fara voie

Produse similare si recomandari

Nisipuri de vis
Ruth Owen
10.00 RON
Cuibul de viespi
Judy Gill
16.00 RON
Mireasa regasita
Frances Lloyd
7.00 RON
Iubire din trecut
Mary Lynn Dille
8.00 RON
Adevar si minciuna
Mary Morgan
8.00 RON
Aleasa regizorului
Rachel Lee
8.00 RON
Adevarata prietenie
Karen O Connell
7.00 RON
Cautari cu final fericit
Laureen Prescott
9.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mireasa fara voie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jo Beverley

Pe langa "Mireasa fara voie", autorul Jo Beverley a publicat si Fericire periculoasa.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter