Miracolul

Miracolul

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Miracolul

Furtuna secolului aduce laolaltă trei destine marcate de suferintă: Jack Adams, un tânăr tâmplar, ascunde un secret dureros; Maggie Dartman încearcă să treacă peste moartea fiului si abandonul sotului; iar Quinn Thomson, un bărbat ajuns pe culmile cele mai înalte ale succesului în afaceri, este devorat de vinovătie pentru esecurile din viata de familie.

Prietenia unică dintre cei trei pare să reprezinte pentru toti un nou început, iar între Quinn si Maggie se naste o poveste de dragoste neasteptată. Însă Quinn simte că nu are dreptul la fericire si trebuie să-si ispăsească greselile trecutului printr-o viată solitară, petrecută pe mare, la bordul iahtului pe care si-l construieste si care urmează să-l ducă într-o călătorie în jurul lumii. Alegerea pe care o face va afecta şi alte vieţi la fel de profund ca pe a lui, iar o a doua furtună de proporţii înfricoşătoare îi va aduce distrugerea… sau salvarea.

Cu subtilitate şi talent, Danielle Steel dăruieste cititorilor un roman plin de sperantă si de dragoste, despre miracolele mici şi mari care ne pot transforma în întregime viata.

590 de milioane de cărti vândute în 47 de tări! Cel mai vândut autor în viată din toate timpurile!

Cartea "Miracolul" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Danielle Steel si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Miracolul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Miracolul" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-600-679-8
Pagini: 176
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Miracolul

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Miracolul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Danielle Steel

Danielle Steel a publicat inca 22 carti prezente in libraria noastra, A doua sansa, Calatoria, Forte irezistibile, Nunta in stil Hollywoodian, Provocarea destinului, Substituirea, Caruselul intalnirilor, Conacul, Cu fiecare zi, Cu fiecare zi. Editie 2011, Doua vieti, Ingerul pazitor, Legaturi de familie, Luminile Sudului, Miracolul vietii. DVD, Misterele dragostei, Mostenirea, O femeie implinita, Petrecerea, Rugaciuni ascultate, Sarutul, Strada Charles 44 Adresa iubirii, dintre care primele 6 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter