Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice

Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice

Lucrarea de faţă îşi propune abordarea principalelor probleme care concură la cunoaşterea mineralelor şi rocilor, elemente esenţiale în descrierea structurii scoarţei terestre, a evoluţiei ei şi a globului terestru, în general.

Aceasta este structurată pe mai multe capitole ce constituie cele două parţi ale lucrării: cristalografie-mineralogie (1) şi petrografie (2).

Cartea "Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Alexandru Istrate, Madalina Frinculeasa - Chitescu, si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-7925-83-1
Pagini: 238
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: mineralogie , petrografie

Pret Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON
Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice
Alexandru Istrate, Madalina Frinculeasa - Chitescu
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Alexandru Istrate

Pe langa "Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice", autorul Alexandru Istrate a publicat si Geologie generala. vol. I. Geodinamica interna.

Madalina Frinculeasa - Chitescu

Pe langa "Mineralogie si petrografie. Caiet de lucrari practice", autorul Madalina Frinculeasa - Chitescu a publicat si Evolutia geologica a culoarului Dambovicioara.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter