Minerale si roci

Minerale si roci

Editura RAO
29,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Ce si cum

Recenzie Minerale si roci

Din ce este format pamntul?Ce sunt cristalele?Ce culori au mineralele?Ce se ntmpla atunci cnd erupe un vulcan?La tot pasul ntlnim minerale si roci  indiferent ca este vorba de un masiv muntos, de pietris simplu sau de materiale de constructii. Autorii acestei carti CE SI CUM  prof. dr. Werner Buggisch si Christian Buggisch  i conduc pe cititori n fascinanta lume a pietrelor. Ei explica ntr-un mod atractiv cum este alcatuita planeta noastra si cum s-au format primele minerale si roci. n acelasi timp, prezinta cele mai importante minerale. n plus, cei care doresc sa aiba propria colectie de pietre vor gasi multe sfaturi utile.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Minerale si roci", publicata in 2 categorii, Enciclopedii si atlase / Enciclopedii, Suport scolar / Geografie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Christian Buggisch, Werner Buggisch, si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Minerale si roci prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Minerale si roci" este de 29.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 973-717-090-3
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Minerale si roci

Produse similare si recomandari

Comori pierdute si regasite
Tessloff
29.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Minerale si roci. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Christian Buggisch

Deocamdata in afara de "Minerale si roci", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Christian Buggisch.

Werner Buggisch

Deocamdata in afara de "Minerale si roci", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Werner Buggisch.

Ce si cum

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter