Minciuni sub clar de luna

Minciuni sub clar de luna

Editura Orizonturi
32,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Minciuni sub clar de luna

Cartea "Minciuni sub clar de luna" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Amanda Quick si a fost publicata de editura Orizonturi. Se poate cumpara cartea Minciuni sub clar de luna prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Minciuni sub clar de luna" este de 32.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Minciuni sub clar de luna

Produse similare si recomandari

Prima mea calatorie in strainatate
coord. Bogdan Iancu
25.00 RON
Trei veri
Glass Julia
10.00 RON
Oaspetele Papei
Vladimir Volkoff
35.90 RON
Septembrie nesigur
Frederique Hebrard
5.00 RON
Dumnezeu mi-e bun amic
Cyril Massarotto
14.90 RON
Taramul fagaduintei
Chris Abani
19.99 RON
Roma intre jurnal si fotografie
Rodica Flesariu Marinescu
7.80 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Minciuni sub clar de luna. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Amanda Quick

Amanda Quick a publicat inca 16 carti prezente in libraria noastra, Comoara de ametist , Dama de companie, Inelul de adio, Infruntand fantomele , Lovitura de teatru, Lovitura de teatru, Meduza albastra, Pe urmele vanatorilor, Tainele noptii, Orasul de cuart, Al treilea cerc, Alchimia dragostei, FASCINATIE SI ARDOARE, Naluca, Saptamana pierduta , Tainele trecutului, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter