Minciuni doctrinare

Minciuni doctrinare

Editura Miracol
7,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Minciuni doctrinare

In lucrarea de fata sunt cercetate si analizate cele 27 de puncte fundamentale ale doctrinei adventiste. Aceste sustinute intr-o voluminoasa documentatie cuprinzand peste 600 de pagini. Oare era nevoie de atatea pagini pentru a argumenta o doctrina adevarata?

Dar doctrina adventista este foarte incalcita, de aceea aparatorii ei au avut nevoie de multe explicatii pentru a o apara. Dupa atatea explicatii multora le vine greu sa inteleaga si sa poata deosebi adevarul de ratacirile acestei doctrine.

Cartea "Minciuni doctrinare" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ion Baldea si a fost publicata de editura Miracol. Se poate cumpara cartea Minciuni doctrinare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Minciuni doctrinare" este de 7 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2002
ISBN: 973-9315-28-3
Pagini: 113
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Minciuni doctrinare

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Minciuni doctrinare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ion Baldea

Deocamdata in afara de "Minciuni doctrinare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ion Baldea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter