Minciuni din dragoste

Minciuni din dragoste

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Minciuni din dragoste

Maya şi Rebecca Ward au fost în adolescenţă martorele asasinării părinţilor lor, iar Rebecca a fost cea care şi-a salvat sora de la o moarte sigură. În urma tragediei, Maya s-a transformat într-o persoană temătoare şi timidă, mulţumindu-se cu munca într-un cabinet medical sigur şi liniştit, alături de soţul ei, Adam, în timp ce Rebecca îşi riscă viaţa în fiecare zi pentru a-i ajuta pe ceilalţi.

După ce un uragan distrugător loveşte coasta statului Carolina de Nord, Rebecca şi Adam o conving pe Maya să li se alăture în eforturile de a-i ajuta pe sinistraţi. Pentru a-i face pe plac soţului ei, Maya acceptă în cele din urmă, dar elicopterul în care se afla se prăbuşeşte în apele învolburate ale unui râu si nu par să fie supravieţuitori. Nevoiti să accepte faptul că Maya si-a pierdut viata, Rebecca şi Adam se apropie unul de celălalt – mai întâi căutând alinare şi apoi din pasiune – neştiind că, la mulţi kilometri depărtare de civilizaţie, Maya este rănită şi rămasă prizoniera apelor alături de nişte străini în care nu poate avea încredere. Departe de oamenii care i-a fost mereu alături, Maya trebuie să găsească curajul de a se salva singură – fără să ştie că viaţa pe care o cunostea s-a schimbat pentru totdeauna.

Un roman profund despre secretele devastatoare care pun la încercare legătura nestatornică, dar extrem de puternică dintre surori, bazată pe amalgamul de dragoste, loialitate, trădare şi iertare.

Diane Chamberlain este autoarea a mai mult de douăzeci de bestselleruri. Cărtile sale au fost distinse cu prestigiosul premiu RITA al Asociatiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America si traduse în cincisprezece limbi.

Cartea "Minciuni din dragoste" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Diane Chamberlaine si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Minciuni din dragoste prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Minciuni din dragoste" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-600-784-9
Pagini: 384
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Minciuni din dragoste

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Minciuni din dragoste. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diane Chamberlaine

Diane Chamberlaine a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Inainte de furtuna, Secrete si tradari. Volumul I, Secrete si tradari. Volumul II.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter