Miliardari din intamplare : Povestea facebook-ului. Sex, bani, geniu si tradare

Miliardari din intamplare : Povestea facebook-ului. Sex, bani, geniu si tradare

Editura All
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Carti adevarate

Recenzie Miliardari din intamplare : Povestea facebook-ului. Sex, bani, geniu si tradare

Eduardo Saverin şi Mark Zuckerberg, buni prieteni şi colegi de facultate, au petrecut multe nopţi nedormite, încercând să găsească o modalitate de a se face remarcaţi printre studenţii eminenţi ai Universităţii Harvard. În 2003, Zuckerberg a spart sistemul computerizat al Universităţii, riscând să fie exmatriculat, şi atunci i-a venit ideea să creeze Facebook-ul, reţeaua de socializare care a revoluţionat comunicarea în toată lumea.

Cu finanţarea lui Saverin, ideea lor a străbătut rapid drumul de la un proiect gândit într-o cameră de cămin studenţesc, la o companie din faimoasa Silicon Valley. Dar viziunile contradictorii despre viitorul Facebook-ului i-au transformat pe cei doi prieteni în inamici. Nu peste mult timp, exuberanţa şcolărească care le-a marcat colaborarea s-a transformat într-o rivalitate crâncenă, când în scenă au intrat investitorii, banii şi avocaţii.

Miliardari din întâmplare (The Accidental Billionaires) este un bestseller New York Times, a fost tradus în douăzeci şi patru de ţări şi a stat la baza filmului Reţeaua de socializare (The Social Network), răsplătit cu patru premii Golden Globes şi trei premii Oscar.

„Scriitura lui Ben Mezrich are o savoare cinematografică.“ - The Boston Globe

Ben Mezrich este absolvent de Harvard şi autorul a douăsprezece cărţi, printre care bestsellerul internaţional Bringing Down the House, care a stat la baza scenariului filmului 21, cu Kevin Spacey în rolul principal. De asemenea, semnează scenarii de televiziune şi publică articole în Boston Common şi revista Flush.

Cartea "Miliardari din intamplare" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ben Mezrich si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Miliardari din intamplare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Miliardari din intamplare" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-724-373-7
Pagini: 248
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Miliardari din intamplare : Povestea facebook-ului. Sex, bani, geniu si tradare

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Miliardari din intamplare : Povestea facebook-ului. Sex, bani, geniu si tradare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ben Mezrich

Deocamdata in afara de "Miliardari din intamplare : Povestea facebook-ului. Sex, bani, geniu si tradare", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ben Mezrich.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter