Mihai I al Romaniei. Regele si tara

Mihai I al Romaniei. Regele si tara

Editura All
44,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Coroana Romaniei

Recenzie Mihai I al Romaniei. Regele si tara

„Cu nestrămutată credinţă în viitorul nostru, animat de acelaşi devotament şi de dorinţa de a munci, voi continua să slujesc poporul român, de care destinul meu este indisolubil legat.” - Regele Mihai I, 4 martie 1948

Cartea despre Regele Mihai şi evenimentele care au lovit, de-a lungul secolului XX, soarta României, îmbracă însemnătatea unei mărturii cu totul ieşite din comun, atât prin relevanţa extraordinară a portretului uman care ocupă centrul construcţiei narative, cât şi prin drama inseparabil legată de împletirea existenţei caracterului principal cu momente de cumpănă – cu reversurile, asprimile şi brutalităţile care au marcat, în anii vieţii şi răspunderilor sale regale, istoria ţării. - Andrei Brezianu

Cartea "Mihai I al Romaniei. Regele si tara" a fost publicata in categoria Istorie / Memorii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Ivor Porter si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Mihai I al Romaniei. Regele si tara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mihai I al Romaniei. Regele si tara" este de 44.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-973-724-390-4
Pagini: 344
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mihai I al Romaniei. Regele si tara

Produse similare si recomandari

Arhipelagul Gulag
Aleksandr Soljenitin
59.90 RON
Escadrila de Nistru
Virgil Alexandru Dragalina
30.18 RON
Memorii
Maresalul Finlandei CGE Mannerheim
40.25 RON
Carnet din U.R.S.S. 1934
Andre Malraux
29.99 RON
Memorii II - Ispita libertatii
Virgil Gheorghiu
15.00 RON
Povestea vietii mele. Set 3 volume
Maria Regina Romaniei
86.99 RON
Memoriile razboinicului Kumagai
Donald Richie
28.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mihai I al Romaniei. Regele si tara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ivor Porter

Pe langa "Mihai I al Romaniei. Regele si tara", autorul Ivor Porter a publicat si Mihai I al Romaniei : Regele si tara, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter