Micul print

Micul print

Editura RAO
44,11 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

Recenzie Micul print

Va propunem o noua traducere a acestei carti indragite deopotriva de copii si de oamenii mari. Textul lui Saint-Exupry renaste in versiunea cunoscutei traducatoare Ileana Cantuniari, ajungind la inima cititorului mai viu si mai fermecator ca oricind.

"Nu cunoastem decit ceea ce imblinzim, zise vulpea. Oamenii nu mai au timp sa cunoasca nimic. Cumpara lucruri de-a gata, de la negutatori. Cum insa nu exista negutatori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni. Daca vrei sa ai un prieten, imblinzeste-ma!"

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Micul print", publicata in 3 categorii, Carti pentru copii / Literatura, Beletristica / Capodopere, Carti cadou / Cadouri pentru copii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Antoine De Saint-Exupery si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Micul print prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Micul print" este de 44.11 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Micul print

Produse similare si recomandari

Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Jurnalul Zlatei
Zlata Filipovic
22.99 RON
Nuntile necesare
Dumitru Tepeneag
9.90 RON
Pantalonii calatori
Ann Brashares
24.99 RON
Cineva cu care sa fugi de acasa
Grossman David
10.00 RON
Beatriz si corpurile ceresti
Extebarria Lucia
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Micul print. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Antoine De Saint-Exupery

Antoine De Saint-Exupery a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Citadela, Curierul de sud / Zbor de noapte / Pilot de razboi / Pamint al oamenilor , Micul print. Editie 2011, Micul print. Editie pop-up, Scrisori catre o necunoscuta , Micul print, Micul Print (audiobook), dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter