Micul manual al  fericirii : 7 pasi pentru o viata fericita

Micul manual al fericirii : 7 pasi pentru o viata fericita

24,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Omul e stilul

Recenzie Micul manual al fericirii : 7 pasi pentru o viata fericita

Cautarea fericirii este ceea ce ne motiveaza pe fiecare dintre noi. Toti ne dorim sa fim fericiti si ne dedicam intraga viata umplerii acestui gol. In spatele oricaror nevoi sua dorinte privind dragostea, confortul, bunastarea, puterea, faima si multe altele, sta nevoia de gasire a fericirii care se gaseste in fiecare dintre noi intr-un mod constient sau inconstient. Trebuie sa precizam ca nu se cunoaste o reteta concreta a fericirii! Nu exista o cale, o stiinta sau legi vechi imuabile care sa ne arate drumul spre fericire. Insa, spre bucuria nostra avem indicii care ne pot calauzi in calatoria ce are ca scop cautarea fericirii, care cateodata poate fi anevoaioasa.

Cu ajutorul acestor pasi, drumul ne va fi mai usor si mai putin dureros. Fericirea, in mod clar provine din interiorul constiintei noastre de unde percepe totul si se manifesta mai apoi in lumea exterioara. Cei sapte pasi ne usureaza calea mentionata anterior. Initial ni se pot parea niste pasi prea simpli de urmat, dar daca i-am accepta si i-am asimila in constiinta noastra interioara, si i-am pune mai apoi in actiune, atunci veti fi placut surprinsi de puterea lor miraculoasa de a ne transforma in bine intreaga viata. - Vikas Malkani

Nascut si crescut intr-o familie de oameni de afaceri din India, Vikas Malkami a condus o firma de mare anvergura, pana cand, la varsta de 29 de ani, a fost atins de Revelatie. A fost numit in multe feluri de-a lungul anilor: Guru Spiritual, Maestru Zen, Mistic, Calugar al Bogatiilor, Maestru Reiki etc. Astazi Vikas este considerat unul dintre principalii maestrii spirituali contemporani ai lumii.

"Descoperă care sunt lucrurile pe care nu le doreşti în viaţa ta Pe lângă identificarea priorităţilor din viaţa ta, este la fel de important să descoperi care sunt lucrurile pe..." Continuare...

"Separă-te de realitatea ta. Fii obiectiv Când vom fi puşi în postura de a fi interesaţi de cum fac alţii lucrurile, va trebui să conştientizăm că trebuie să ne separăm de eul..." Continuare...

Cartea "Micul manual al fericirii" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Vikas Malkani si a fost publicata de editura House of Guides. Se poate cumpara cartea Micul manual al fericirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Micul manual al fericirii" este de 24.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8403-10-6
Pagini: 112
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Micul manual al fericirii : 7 pasi pentru o viata fericita

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Micul manual al fericirii : 7 pasi pentru o viata fericita. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Vikas Malkani

Deocamdata in afara de "Micul manual al fericirii : 7 pasi pentru o viata fericita", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Vikas Malkani.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter