Microsoft Windows Vista : Utilizare si performanta

Microsoft Windows Vista : Utilizare si performanta

Editura All
35,91 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Microsoft Windows Vista : Utilizare si performanta

Microsoft Windows Vista: utilizare si performanta este o explorare in adancime a versiunii Beta 2, lansata public pentru Windows Vista - urmatorul sistem de explorare major Microsoft si succesorul Windows XP-ului. Daca doar planuiti sa va indreptati catre un viitor upgrade sau daca rulati deja Beta 2, atunci MICROSOFT VISTA: utilizare si performanta va duce printr-un tur detaliat al tuturor noilor si imbunatatitelor tehnologii, caracteristici, ustenisile si programe pe care programatorii Microsoft le-au aplicat sistemului Vista. Nu veti invata doar ce caracteristici sunt noi in Vista, ci si de ce acestea sunt importante (sau nu), pentru cine sunt proiectate si cum vor afecta ele munca dumneavoastra pe calculator. Scopul acestei carti este de a va oferi o privire completa de avanpremiera a inovatiilor si schimbarilor Vista astfel incat, pana la sfarsitul cartii, sa stiti daca Vista vi se potriveste si la ce va puteti astepta atunci cand veti folosi acest nou sistem de operare.

Paul McFedries este presedintele Logophilia Limited, o companie pentru publicatii tehnice. El lucreaza cu calculatoarele de mai bine de 30 de ani si a utilizat Microsoft Windows incepand chiar cu prima versiune; de altfel, este vazut pe plan mondial ca un expert in explicarea Windows-ului si a tehnologiei sistemelor de operare, in general. Paul McFedries a publicat peste 40 de carti care s-au vandut in aproape 3 milioane de exemplare in lumea intreaga.

Iata ce veti gasi in interior

* O acoperire in profunzime a tuturor noilor si imbunatatitelor ustensile, respectiv tehnologii Windows Vista.
* Un tur al noii interferente Windows Vista, inclusiv tema Aero Glass.
* Informatii utile despre hardware, necesare pentru a obtine performante cu Windows Vista.
* Imbunatatirile Vista pentru sistemul de fisiere, inclusiv tag-urile, Quick Search si folderele virtuale.
* O revizualizare a noilor optiuni Vista pentru performanta si stabilitate
* Caracteristici noi pentru securitate, inclusiv Windows Defender, noul Firewall � protectie bidirectionala � si User Account Control.
* O privire completa asupra ustensilelor Vista, total reproiectate, pentru lucrul in retea.
* Informatii complete despre noile si imbunatatitele ustensile Vista, specifice notebook-urilor si tablet PC-urilor, digital media si jocurilor.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Microsoft Windows Vista", publicata in 2 categorii, Calculatoare si internet / Sisteme de operare, Calculatoare si internet / Windows, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Paul Mcfedries si a fost publicata de editura All. Se poate cumpara cartea Microsoft Windows Vista prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Microsoft Windows Vista" este de 35.91 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Microsoft Windows Vista : Utilizare si performanta

Produse similare si recomandari

Linux pentru incepatori
George Dimitriu
36.99 RON
Structura sistemelor de calcul
Zoltan Francisc Baruch
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Microsoft Windows Vista : Utilizare si performanta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Paul Mcfedries

Pe langa "Microsoft Windows Vista : Utilizare si performanta", autorul Paul Mcfedries a publicat si VBA : Ghid pentru incepatori.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter