Mica istorie a prezervativului

Mica istorie a prezervativului

Editura Nemira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Erotikos

Recenzie Mica istorie a prezervativului

Hulit, criticat sau interzis ori, dimpotrivă, venerat pe furiș, lăudat și recomandat, prezervativul a parcurs drum lung din Antichitate și până în prezent. Emblemă a intimității, a stârnit dispute aprinse, înflăcărând preaînalți ai Bisericii, oameni de știință și politicieni preocupați de controlul fertilității.

Mitologia care înconjoară acest obiect este fascinantă. Legende, anecdote și glume pline de tâlc stau mărturie. Cartea lui Béatrice Fontanel și Daniel Wolfromm adună multe dintre poveștile despre această „căciuliță“. Mică istorie a prezervativului îi trece în revistă evoluția, de la formele ei primitive, începând cu vezica de capră, la cele actuale, într-un studiu ce analizează mentalitățile care au atras schimbări după schimbări.

Cartea "Mica istorie a prezervativului" a fost publicata in categoria Beletristica / Roman erotic si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Beatrice Fontanel, Daniel Wolfromm, si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Mica istorie a prezervativului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mica istorie a prezervativului" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-606-579-354-5
Pagini: 164
Format: 10,7 x 17,8 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: beatrice fontanel , daniel wolfromm , mica istorie a prezervativului

Pret Mica istorie a prezervativului

Produse similare si recomandari

Amant cu voia sotului
Gaelle Guernalec-Levy
22.00 RON
Fete
Nic Kelman
29.90 10.00 RON
Placeri intunecate
Eden Bradley
25.00 RON
Scrieri pornografice
Boris Vian
18.00 RON
Povesti erotice romanesti
Stefan Agopian, Radu Aldulescu, Emil Brumaru
39.90 8.00 RON
Opus pistorum. Editie 2012
Henry Miller
35.00 RON
Ay, Cuba! O calatorie socio-erotica
Andrei Codrescu
30.00 RON
Mica istorie a prezervativului
Beatrice Fontanel, Daniel Wolfromm
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mica istorie a prezervativului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Beatrice Fontanel

Deocamdata in afara de "Mica istorie a prezervativului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Beatrice Fontanel.

Daniel Wolfromm

Deocamdata in afara de "Mica istorie a prezervativului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Daniel Wolfromm.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter