Mica biblie a nutritiei

Mica biblie a nutritiei

Editura Lifestyle
29.00 23.20 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Citeste sanatos

Recenzie Mica biblie a nutritiei

Adevărul gol-goluţ despre dietele la modă, glucidele, lipidele şi proteinele „bune" şi despre cum să scăpăm de pericolele obezităţii şi diabetului

Sunteţi confuzi în privinţa alimentaţiei? Renumitul nutriţionist şi autor al volumului Noua biblie a vitaminelor (Lifestyle Publishing, 2011) oferă o explicaţie completă, aprofundată a felului în care putem mânca şi rămâne sănătoşi fără să urmăm vreodată o cură de slăbire. Aşa cum afirmă doctorul Mindell: „Dacă dietele ar funcţiona, excesul de greutate nu ar fi problema de sănătate numărul unu în ţara noastră".

Mica biblie a nutriţiei vă spune cum puteţi colabora cu organismul vostru miraculos pentru a vă păstra sănătatea şi un nivel optim al energiei printr-o alimentaţie echilibrată. Dr. Mindell analizează (şi în unele cazuri demontează) argumentele „ştiinţifice" care stau la baza curelor de slăbire populare într-o carte bogată în informaţii de ultimă oră despre nutriţie şi exerciţii fizice, precum şi în sfaturi care vă vor ajuta nu doar să slăbiţi, ci să şi ajungeţi la o sănătate generală bună.

Mica biblie a nutriţiei arată cum anumite modificări simple în stilul de viaţă vă pot ajuta să vă măriţi nivelurile energetice şi să scăpaţi de kilogramele în plus.

Earl Mindell este autorul unui mare număr de titluri care s-au bucurat de succes internaţional, inclusiv Noua biblie a vitaminelor, care s-a vândut în 10 milioane de exemplare şi s-a tradus în 33 de limbi. Este farmacist autorizat, maestru erborist şi profesor de nutriţie la Pacific Western University din Los

Cartea "Mica biblie a nutritiei" a fost publicata in categoria Sanatate, nutritie, sport / Nutritie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Earl Mindell, Virginia Hopkins, si a fost publicata de editura Lifestyle. Se poate cumpara cartea Mica biblie a nutritiei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mica biblie a nutritiei" este de 23.2 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8309-08-8
Pagini: 248
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: earl mindell , nutritie , virginia hopkins

Pret Mica biblie a nutritiei

Produse similare si recomandari

Abecedar de nutritie
Prof. univ. dr. Nicolae Hancu
46.00 36.80 RON
Cheia longevitatii
coord. Mihai Alin Scarlat
35.00 33.25 RON
Mica biblie a nutritiei
Earl Mindell, Virginia Hopkins
29.00 23.20 RON
Noua revolutie dietetica
Maurice Larocque, Dominic Larose
10.00 RON
Diete pentru sanatatea inimii
Gotto M. Antonio
34.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mica biblie a nutritiei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Earl Mindell

Pe langa "Mica biblie a nutritiei", autorul Earl Mindell a publicat si Noua biblie a vitaminelor. Traieste sanatos : O carte de referinta in domeniul vitaminelor si al suplimentelor alimentare.

Virginia Hopkins

Deocamdata in afara de "Mica biblie a nutritiei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Virginia Hopkins.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter