Mic tratat de viata interioara

Mic tratat de viata interioara

Editura Paralela45
17,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: TOTAL

Recenzie Mic tratat de viata interioara

Nu a fost optiunea noastra sa venim pe lume, dar este obligatoriu sa invatam sa traim, asa cum invatam sa cantam la pian, sa gatim, sa sculptam in lemn sau in piatra. Acest rol ii revine educatiei. Insa aceasta se preocupa din ce in ce mai putin de transmiterea unei stiinte a regulilor vietii, in beneficiul unei stiinte a formarii deprinderilor.

Ea urmareste sa ne permita sa facem fata mai mult provocarilor exterioare ale existentei decat celor interioare:

  • Cum sa fim impacati cu noi si cu ceilalti?
  • Cum sa reactionam in fata suferintei?
  • Cum sa ne cunoastem pe noi insine si sa ne rezolvam propriile contradictii?
  • Cum sa dobandim o libertate interioara reala?
  • Cum sa iubim?
  • Cum sa ajungem, in cele din urma, la fericirea adevarata si durabila?

Acest mic tratat este asadar rodul unei reflectii personale elaborate pornind de la curente de intelepciune filosofica din Orient si Occident, de la spiritualitatea crestina eliberata de ganga normelor si de la psihologia profunzimilor. Nu am alta ambitie decat aceea de a impartasi ceea ce m-a ajutat sa traiesc si sa ma construiesc. - Frederic Lenoir

Cartea "Mic tratat de viata interioara" a fost publicata in categoria Cunoastere, autoevaluare / Cunoastere, autoevaluare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Frederic Lenoir si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Mic tratat de viata interioara prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mic tratat de viata interioara" este de 17 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1374-5
Pagini: 160
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mic tratat de viata interioara

Produse similare si recomandari

Trauma
Ken McClure
15.00 RON
Anotimpurile vietii
Jim Rohn
14.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mic tratat de viata interioara. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Frederic Lenoir

Pe langa "Mic tratat de viata interioara", autorul Frederic Lenoir a publicat si Socrate, Iisus si Buddha. Trei modele de viata .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter