Mic tratat despre viata : Manualul utilizatorului

Mic tratat despre viata : Manualul utilizatorului

Editura Daksha
21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mic tratat despre viata : Manualul utilizatorului

În Mic tratat despre viață, Walsch abordează, în completarea precedentelor cărți din seria Conversatii cu Dumnezeu, trei domenii importante din viață – relații intime, existența de zi cu zi și despre modul în care interacționăm cu oamenii din jurul nostru și de pretutindeni.

Plină de entuziasm, această carte ne oferă lecții simple pentru a trăi o viață frumoasă dar și echilibrată și ne încurajează, insuflându-ne speranță. Citiți-o și transformați-vă!

"Dar mai este un lucru chiar mai important care se petrece atunci când dăm de la noi, fie unei biserici, unei sinagogi, unui loc de rugăciune, societăţilor de caritate, sau dacă am pune deoparte..." Continuare...

"Mama a venit în camera mea şi m-a prins desenând aceste imagini cu femei goale. Eu îmi iubeam mama, bineînţeles. Era o persoană minunată. Acum nu mai este în trup...." Continuare...

Cartea "Mic tratat despre viata" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Neale Donald Walsch si a fost publicata de editura Daksha. Se poate cumpara cartea Mic tratat despre viata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mic tratat despre viata" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: martie 2011
ISBN: 978-973-1965-23-9
Pagini: 204
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mic tratat despre viata : Manualul utilizatorului

Produse similare si recomandari

Viata dupa moarte
Deepak Chopra
18.00 RON
Magia la Chaldeeni
Francois Lenormant
24.00 RON
Vocile universului
Suzanne Ward
11.00 RON
Hara. Centrul vital al omului
Karlfried Graf Durckheim
27.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mic tratat despre viata : Manualul utilizatorului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Acasa cu Dumnezeu intr-o viata care nu se sfarseste niciodata, Cand totul se schimba, schimba totul : In vremuri tulburi, o cale catre pace, Ce vrea Dumnezeu : Un raspuns fundamental la cea mai mare intrebare a omenirii, Comuniune cu Dumnezeu, Dumnezeul de maine cea mai mare provocare spirituala a noastra, Momente de gratie, Prietenie cu Dumnezeu, Cei ce aduc lumina, Comunicare cu Dumnezeu, Conversatii cu Dumnezeu - vol 1,2,3, Conversatii cu Dumnezeu pentru adolescenti si parinti, Dumnezeu si minunile din viata noastra, O conversatie cu Dumnezeu. Noile revelatii, dintre care primele 7 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter