Metodologia cercetarii clinice. Fundamente

Metodologia cercetarii clinice. Fundamente

Editura Polirom
29,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Metodologia cercetarii clinice. Fundamente

Bazindu-se pe cele mai recente evolutii din metodologia cercetarii clinice, lucrarea prezinta fundamentele stiintei in general, abordind cercetarea stiintifica din punct de vedere sistemic, componential si procedural. In primele trei capitole este expusa metodologia cercetarii stiintifice in general, in timp ce urmatoarele capitole contin elementele specifice, particularizate pentru domeniul clinic si erorile majore ce trebuie evitate. Elementele de metodologie a cercetarii stiintifice si aspectele specifice sectorului clinic sint clar exemplificate, cu scopul de a le particulariza si diferentia de non-stiinta.

Cuprins: Notiuni introductive de epistemologie • Notiuni de semiotica, logica si teoria argumentarii • Teoria critica si cercetarea stiintifica • Anatomia cercetarii stiintifice • Redactarea unei lucrari stiintifice • Redactarea unui proiect de cercetare stiintifica • Strategii de cercetare clinica stiintifica

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Metodologia cercetarii clinice. Fundamente", publicata in 2 categorii, Psihologie / Psihologie, Psihologie / Psihoterapie, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Daniel David si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Metodologia cercetarii clinice. Fundamente prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Metodologia cercetarii clinice. Fundamente" este de 29.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 973-46-0342-6
Pagini: 232
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Metodologia cercetarii clinice. Fundamente

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Metodologia cercetarii clinice. Fundamente. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Daniel David

Daniel David a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Tratat de psihoterapii cognitive si comportamentale, Fundamente de psihologie evolutionista si consiliere genetica, Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente, Psihologie clinica si psihoterapie. Fundamente, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter