Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar

Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar

Editura Corint
34,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN 973-135-513-9;Aparitie 2009;Numar pagini 240;Format 16,5 x 23,5 cm

Recenzie Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar

Adresata invatatorilor, institutorilor si profesorilor din invatamantul primar, lucrarea de fata isi propune sa explice cateva probleme specifice procesului educativ din ciclul primar, pentru a clarifica aspecte mai putin abordate in alte studii asemanatoare, si sa ofere cateva repere in sprijinul reconstructiei modelului de predare-invatare a limbii si literaturii romane din perspectiva viziunii comunicativ-functionale.
Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar prezinta o gama variata de informatii si sugestii practice, prin care invatatorii, valorificandu-si inteligenta, experienta si creativitatea pedagogica, vor adopta acele solutii care sa-i faca pe elevi sa-si formeze competente de exprimare si scriere corecte in limba romana.

Cartea "Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar" a fost publicata in categoria Suport scolar / Cadre didactice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. Se poate cumpara cartea Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar" este de 34.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar

Produse similare si recomandari

DIDACTICA CHIMIEI
Sanda Fatu
21.51 RON
Cantece metodice
Sofica Matei
24.99 RON
Comunicarea in mediul educational
Eugenia Enachescu
26.00 RON
DIDACTICA GEOGRAFIEI
Nicolae Ilinca
19.62 RON
Consiliere si orientare. Ghidul cadrului didactic
Liliana Daniela Chivulescu
13.50 RON
DIDACTICA DISCIPLINEI STIINTE ALE NATURII
Sanda Fatu, Felicia Stroe, Constantin Stroe
19.71 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Metodica predarii limbii si literaturii romane in invatamantul primar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter