Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane

Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane

Editura Polirom
42,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: COLLEGIUM
Seria: Psihologie

Recenzie Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane

Cea mai utilizata metoda in domeniul resurselor umane, interviul nu se rezuma la interviul de angajare, la fel de importante fiind exit-interviul, consilierea in cariera, evaluarile anuale sau diagnoza organizationala. Lucrarea surprinde particularitatile fiecarui tip de interviu si arata cum putem creste nivelul de obiectivitate si capacitatea de predictie a acestuia prin alegerea tehnicilor de intervievare adecvate situatiei si prin pregatirea prealabila a structurii si a intrebarilor. Un ghid pentru specialistii in resurse umane, ilustrat cu numeroase exemple, care contine de asemenea sfaturi practice pentru cei care doresc sa se formeze in acest domeniu sau pentru cei care sustin interviuri.

Cuprins:

  • Tipuri de interviuri
  • Formularea si clasificarea intrebarilor
  • Observarea comportamentului in timpul interviului
  • Blocaje in comunicare
  • Probleme de validare a interviului
  • Cum ne prezentam la interviu
Cartea "Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Mihaela Chraif, Mihai Anitei, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane" este de 42.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-1344-1
Pagini: 504
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mihaela Chraif

Deocamdata in afara de "Metoda interviului in psihologia organizationala si a resurselor umane", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Mihaela Chraif.

Mihai Anitei

Mihai Anitei a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Psihologie. Manual pentru clasa a X-a, Psihologie experimentala, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter