Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier

Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier

23,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Monografii

Recenzie Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier

Apariţia unei noi lucrări ştiinţifice, destinată combaterii accidentelor de trafic rutier se înscrie într-un fenomen cu deosebite implicaţii umane, sociale şi economice, ce reprezintă un moment important în activitatea ştiinţifică şi de practică judiciară, astfel se conturează demersul ştiinţific al domnului dr. Ioan Liviu Tăut, intitulat "Metodologia investigării criminalistice a accidentelor de trafic rutier".

Lucrarea debutează, în mod firesc, cu analiza pertinentă a fenomenului menţionat, a cauzelor acestora, urmată de dezvoltarea problematicii cercetării locului accidentelor rutiere.

Cititorii pot remarca, în cuprinsul lucrării, particularităţile cercetării locului faptei în condiţiile părăsirii acestuia, de către conducătorul auto implicat în accident, precum şi fixarea rezultatelor cercetării.

"Metodologia investigării criminalistice a accidentelor de trafic rutier" se constituie într-o monografie care serveşte pe deplin atât specialiştilor antrenaţi în activităţi de investigaţie, cât şi celor care se formează într-un domeniu judiciar, studenţilor poliţişti, dar şi studenţilor jurişti, magistraţilor şi avocaţilor prezenţi în astfel de cauze.

Cartea "Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Liviu Ioan Taut si a fost publicata de editura Universul Juridic. Se poate cumpara cartea Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier" este de 23 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: ianuarie 2012
ISBN: 978-973-127-676-2
Pagini: 258
Format: academic
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier

Produse similare si recomandari

Drept bancar
Monica Amalia Ratiu
45.00 19.90 RON
Dreptul profesiilor juridice
Florin Ciutacu
12.00 RON
Legea medierii.Comentarii si explicatii.Editia a II a
Pancescu George Flavius
32.90 23.03 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Liviu Ioan Taut

Deocamdata in afara de "Metodologia investigarii criminalistice a accidentelor de trafic rutier", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Liviu Ioan Taut.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter