Meteriasii (foae cu maini)

Meteriasii (foae cu maini)

1,53 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Eseu
Seria: Etnografie

Recenzie Meteriasii (foae cu maini)

Antologia de faţă reuneşte texte apărute în revista Meţeriaşii, publicaţie de circulaţie limitată, fabricată pe hârtie meşteşugită şi tipărită manual în cadrul Atelierului de Carte de la Muzeul Ţăranului Român.

Meţeriaşii este o publicaţie independentă, care îşi propune să trateze exhaustiv tema meşteşugurilor, pentru o corectă descriere a lumii făcute cu mâinile. Intenţia pe termen lung este de a crea o bază de date care să reprezinte materialul de lucru pentru o enciclopedie a meşteşugurilor.

Din punct de vedere tehnic, Meţeriaşii este unica publicaţie realizată pe hârtie manuală, care îmbină tehnicile tradiţionale de tipar cu cele industriale. În perspectivă, se doreşte ca obiectul în sine să fie realizat exclusiv manual: o anume reţetă de hârtie manuală şi cele mai bune tehnici de tipar (litogravură, xilogravură, gravură în metal, tipar cu placă fixă, tipar înalt, ilustraţie originală).

Cartea "Meteriasii (foae cu maini)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de coord. Razvan Supuran si a fost publicata de editura Casa de Pariuri Literare. Se poate cumpara cartea Meteriasii (foae cu maini) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Meteriasii (foae cu maini)" este de 1.53 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8342-43-6
Pagini: 116
Format: 14,5 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Meteriasii (foae cu maini)

Produse similare si recomandari

Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Meteriasii (foae cu maini). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

coord. Razvan Supuran

Deocamdata in afara de "Meteriasii (foae cu maini)", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului coord. Razvan Supuran.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter