Mesaje de Sfantul Valentin

Mesaje de Sfantul Valentin

Editura Erc Press
7,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mesaje de Sfantul Valentin

Ziua Îndrăgostiţilor nu poate trece neobservată şi, de aceea, Erc Press a lansat pentru cei mici şi cei mari o frumoasă provocare! Scrieţi o superdulce urare sentimentală pe felicitările din cartea „Mesaje de Sfântul Valentin". Odată ce le-aţi aţi decupat, oferiţi felicitările persoanei voastre dragi.

Ce surpriză plăcută va avea! Ba mai mult, decupaţi şi dăruiţi unul dintre cele 12 semne de carte, inscripţionat cu un citat celebru despre iubire şi valoarea prieteniei.

Cartea "Mesaje de Sfantul Valentin" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 02.01.2018. Se poate cumpara cartea Mesaje de Sfantul Valentin prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mesaje de Sfantul Valentin" este de 7.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Limba: ro

Pret Mesaje de Sfantul Valentin

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mesaje de Sfantul Valentin. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter