Mentorul

Mentorul

Editura RAO
24,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mentorul

Se spune ca fulgerul nu loveste niciodata de doua ori in acelasi timp. O zicala gresita.

Londra a fost bombardata pentru a doua oara in decurs de numai doi ani, dar de data aceasta inamicul este mult mai aproape de casa. Paul Aston, un tanar agent M16, este trimis la locul deflagratiei sa investigheze. Dar nimic in lume nu l-ar fi putut pregati pentru scenele de groaza si devastare pe care le vede.

Imagini care-i vor ramane in minte pentru tot restul vietii. Guvernul da vina pe M16, M16 da vina pe guvern, dar cumplitul adevar din spatele scenelor difuzate de mass-media depaseste limitele imaginatiei. Incet, inlacrimatul Aston inlatura straturi de coruptie, de tradare si de crima pentru a descoperi vinovatul real. Cineva care cunoaste toate trucurile, pentru ca s-a confruntat cu orice truc. Cineva care manifesta o ura profunda, clocotitoare fata de M16 si nu se va da in laturi de la nimic pana nu isi duce la indeplinire razbunarea.

El este Mentorul.

"- M-am gândit eu că te găsesc aici! Aston îşi întoarse ochii înceţoşaţi din monitor şi o văzu pe George stând la marginea separeului său, ţinând într-o..." Continuare...

"Spuneţi-i instruire, spuneţi-i paranoia, cum vreţi, dar nu mă duc direct la întâlnire. Merg cu metroul o vreme, bucurându-mă de anonimatul pe care mi-1 oferă noua mea înfăţişare...." Continuare...

Cartea "Mentorul" a fost publicata in categoria Beletristica / Thriller & Mistery si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Steve Jackson si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Mentorul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mentorul" este de 24.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-8255-69-9
Pagini: 344
Format: 10,5 x 17,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mentorul

Produse similare si recomandari

Dupa inmormantare
Agatha Christie
22.99 RON
Sarpele
Clive Cussler
49.99 RON
Semnul crucii
Chris Kuzneski
34.99 RON
Tacerea mieilor
Thomas Harris
24.99 RON
Noaptea lui Odd
Dean Koontz
34.99 RON
Cheia cunoasterii
Nora Roberts
32.91 RON
Al treisprezecelea jurat
John Lescroat
32.98 RON
Sangele
Francisco Asensi
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mentorul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Steve Jackson

Deocamdata in afara de "Mentorul", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Steve Jackson.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter