Meniul perfect

Meniul perfect

99,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Meniul perfect

140 000 de combinatii pentru toate gusturile

  • O colectie fantastica, alcatuita din 52 de meniuri, cate unul pentru fiecare saptamana a anului, pe care le poti combina in fiecare zi, in 140 000 de feluri diferite.
  • O modalitate de prezentare inteligenta si cu totul inedita, care iti va permite sa alegi si sa potrivesti retetele, astfel incat sa le ai pe toate in fata ochilor in timp ce gatesti.
  • Din bucataria italiana si cea frantuzeasca pana in cea marocana sau cea mexicana, est-asiatica sau din /orientul Mijlociu, cu arome din fiecare anotimp, cu siguranta vei gasi ceva pe gustul tau! Iar fotografiile sunt senzationale!
Cartea "Meniul perfect" a fost publicata in categoria Arta culinara / Carte de bucate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Gordon Ramsay si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Meniul perfect prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Meniul perfect" este de 99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-600-362-9
Pagini: 144
Format: 19,5 x 28,4 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Meniul perfect

Produse similare si recomandari

Retete exotice
Dana Verescu
5.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Meniul perfect. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gordon Ramsay

Pe langa "Meniul perfect", autorul Gordon Ramsay a publicat si Bucataria lumii - Retete fantastice de pretutindeni.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter