Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii

Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii

Editura Gramar
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2006; Numar de pagini : 224; ISBN : 973-9349-71-4

Recenzie Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii

"Cele mai multe din sentimentele mele s-au ascuns in adancul sufletului, ori le-am facut cunoscute in scrierile mele ca si cum apartineau unor fiinte imaginare. Astazi, cand imi pastrez inca nostalgia pentru himerele de odinioara, fara a le mai vana insa, doresc sa ma reintalnesc in timp cu tot ce-am trait in anii frumoasei tinereti: aceste Memorii vor fi un templu al mortii zidit sub lumina transparenta a amintirilor."
Francois Rene de Chateaubriand (1768-1848)

Cartea " Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura universala si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Francois Rene de Chateaubriand si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii

Produse similare si recomandari

Mizerabilii vol I + II
Victor Hugo
95.00 RON
Musashi (2 volume)
Eiji Yoshikawa
69.95 RON
Trezirea
L. J. Smith
39.89 RON
Fetele
Henry De Montherlant
9.30 RON
Valurile
Virginia Woolf
22.99 RON
Tara minunilor
Giuseppe Culicchia
29.90 RON
Croaziera
James Patterson, Howard Roughan
24.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Francois Rene de Chateaubriand

Deocamdata in afara de " Memorii de dincolo de mormant. Anii tineretii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Francois Rene de Chateaubriand.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter