Memorii ale unui batran crocodil

Memorii ale unui batran crocodil

Editura Minerva
32,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Alternative

Produsul nu mai exista pe piata. Putem sa va oferim alte variante ale aceleiasi carti:

Info

ISBN: 9789732109878; An apariĊ£ie: 2009; Numar de pagini: 441 pagini

Recenzie Memorii ale unui batran crocodil

Premiul Pulitzer pentru drama!

 

Tennesee Williams este unul dintre cei mai importanti dramaturgi ai secolului al XX-lea. Notorietatea sa isi are originea nu doar in text, ci si in acea intamplare fericita care a facut  ca  piesele sale  sa fi fost puse in scena de toate marile teatre din lume, iar unele sa devina chiar filme de mare succes. Personajele intruchipate de mari actori, precum: Anna Magnani, Burt Lancaster, Vivien Leigh, Marlon Brando, Al. Pacino, Katharine Hepburn, Elisabeth Taylor, Paul Newman, Robert Redford, Natalie Wood, Michael York, Bette Davis si multi altii, au stranit mereu emotii in randul spectatorilor.

Dincolo de ceea ce reprezinta in planul istoriei culturii, Tennessee Williams, este o persoana framantata de angoase si vicii - un barbat care iubeste, carnal, doar barbatii - pe care nu le ascunde si, pe care nici nu cred ca le edulcoreaza in "lucrul" pe care-l numeste "povestea vietii" sale.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Memorii ale unui batran crocodil", publicata in 2 categorii, Beletristica / Premii literare, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Tennessee Williams si a fost publicata de editura Minerva. Se poate cumpara cartea Memorii ale unui batran crocodil prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Memorii ale unui batran crocodil" este de 32.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Memorii ale unui batran crocodil

Produse similare si recomandari

Soareci si oameni
John Steinbeck
34.99 RON
EUROPA
Tim Parks
39.89 RON
Jocul lui de Niro
Rawi Hage
39.89 RON
Animalul inimii
Herta Muller
22.95 RON
Vanzatorul de trecuturi
Jose Eduardo Aqualusa
35.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Memorii ale unui batran crocodil. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tennessee Williams

Tennessee Williams a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Memoriile unui batran crocodil, Un tramvai numit Dorinta. Pisica pe acoperisul fierbinte, Primavara la roma a doamnei stone, Profesionistii - stil si eticheta business, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter