Memorie si identitate

Memorie si identitate

Editura RAO
34,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Rao istorie

Recenzie Memorie si identitate

Traducator : Roxana Utale

Papa Ioan Paul al II-lea a fost martorul de excepţie al unor evenimente cruciale ce au marcat secolul XX: al Doilea Război Mondial şi grozăviile nazismului, dictatura comunistă, căderea Zidului Berlinului, dar şi, în viaţa Bisericii, Conciliul Ecumenic Vatican II. Volumul de faţă - ultimul apărut în timpul vieţii Sfântului Părinte, trece în revista, cu rigoare, diferite aspecte ale realităţilor de azi, într-o serie de conversaţii la graniţa dintre milenii, oprindu-se asupra fenomenelor văzute prin prisma faptelor din trecut, prin care se descoperă şi se explică rădăcinile a ceea ce se întâmplă în prezent, oferind posibilitatea de a ajunge, printr-o călătorie în memorie, la o mai vie conştiinţă a propriei identităţi

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Memorie si identitate", publicata in 3 categorii, Beletristica / Biografii, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ioan Paul al II-lea si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Memorie si identitate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Memorie si identitate" este de 34.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2006
ISBN: 9789731030890
Format: carte
Limba: ro

Pret Memorie si identitate

Produse similare si recomandari

Legaturi de viata
Boris Luban-Plozza
5.23 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Rafael. O viata fericita
Antonio Forcellino
49.90 RON
Viata lui Chateaubriand
Andre Maurois
24.00 RON
Un don Juan - Viata lui Byron
Andre Maurois
32.00 RON
Mircea Eliade
Mircea Handoca
29.90 RON
Josephine
Carolly Erickson
25.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Memorie si identitate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Paul al II-lea

Deocamdata in afara de "Memorie si identitate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ioan Paul al II-lea.

Rao istorie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter