Carti online

Georgiana.neranzi

Utilizatorul "georgiana.neranzi" a fost inregistrat pe data de 04.06.2011 si a acumulat pana acum 9 puncte.

Ce a citit Georgiana.neranzi?

Eclipsa
Stephenie Meyer
Cei trei muschetari
Alexandre Dumas
 Concert din muzica de Bach
Hortensia Papadat-Bengescu
Zori de zi
Stephenie Meyer
Maitreyi
Mircea Eliade
Fructul oprit
Nora Roberts
Borgia
Michel Zevaco
Dupa douazeci de ani
Alexandre Dumas
Emma
Jane Austen
FIICA SERENEI VOL. I
Barbara Cartland
Laleaua neagra
Alexandre Dumas
Amurg
Stephenie Meyer
Ultimul Mohican
James Fenimore Cooper
Luna noua
Stephenie Meyer
Inner Harbor
Nora Roberts
Persuasiune
Jane Austen
Enigma Otiliei
George Calinescu
Romeo si Julieta
William Shakespeare
Mansfield Park
Jane Austen
Count of Monte Cristo
Alexandre Dumas
Northanger Abbey
Jane Austen
Placeri vinovate
Nora Roberts
Cazul Pelican
John Grisham
Adulter
Roberts Nora

Ce ar vrea sa citeasca Georgiana.neranzi?

Iuresul Sabiilor (3 Vol.)
George R.R. Martin
Festinul Ciorilor (2 Vol.)
George R.R. Martin
Brisingr
Christopher Paolini
Eragon
Christopher Paolini
   

Recenzii scrise de 'georgiana.neranzi'

Vibratiile dragostei

Recenzie scrisa pe data de 20.10.2011.

Petrecaret si seducator incorigibil, ducele de Ilminster savureaza placerile vietii londoneze. Dar „ispravile” lui o ofenseaza prea mult pe regina Victoria. Cazut in dizgratie, iata-l retras la castelul lui de la tara, Queen’s Hoo. Ajuns aici pe neasteptate, descopera o tanara cu par de aur, adorminta in gradinile lui. Are gratia unui elf, frumusetea unei zane… Va indrazni ducele s-o trezeasca din somnul ei cu un sarut?

Eu sunt numarul patru

Recenzie scrisa pe data de 28.08.2011.

Cu un subiect destul de interesant, o îmbinare reuşită între SF şi acţiune, volumul I din seria Lorien Legacies (ro: Moştenirile Lorien-ilor) reuşeşte să capteze rapid atenţia cititorului, finalul venind prea devreme şi cu destule întrebări ne-răspunse, astfel încât citirea volumului următor devine o „obsesie”.

Inclestarea Regilor (Hardcover)

Recenzie scrisa pe data de 28.08.2011.

Complexitatea cu care ne-a încântat George R.R. Martin în primul volum al saga-i Cântec de Gheaţă şi Foc, continuă şi pe tot parcursul celui de-al 2-lea volum. Intrigile abundă şi aici, cedând totuşi locul primordial în anumite secvenţe, ororilor provocate de războaiele purtate pe tot parcursul Tărâmului fictiv, Westeros, inventat de George R.R. Martin. Aşa cum indica şi titlul volumului, este o adevărată încleştare însângerată a armatelor regilor de drept sau auto-proclamaţi din Westeros.

Urzeala tronurilor : Editia 2

Recenzie scrisa pe data de 28.08.2011.

În mod cert, seria Cântec de Gheaţă şi Foc va ajunge cea mai faimoasă, dacă nu, chiar cea mai bună saga fantasy scrisă vreodată. Subiectul nu este unul foarte dificil, dar încercarea de a-l rezuma ar fi realmente imposibilă: o complexă intrigă politică şi dinastii rivale, iubiri, trădări, sfetnici răuvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepătruns, un gigantic zid de apărare împotriva unor forţe şi creaturi neştiute sau uitate, bastarzi şi dragoni de mult dispăruţi……şi aceasta abia zgârie suprafaţa!

Fructul oprit

Recenzie scrisa pe data de 04.06.2011.

Nora Roberts este una dintre autoarele cu cele mai multe bestseller-uri intrate pe locul I in topurile din S.U.A. Romanul de fata constitue cel de-al patrulea si ultimul volum din cvadrilogia Fratilor Quinn (en: The Quinn Brothers) si il are ca personaj principal pe mezinul Quinn, Seth. Acesta se intoarce acasa un artist renumit mondial, dupa o absenta de 5 ani. Este decis sa ramana in micul orasel in care a crescut si sa isi intemeieze propriul camin, sentiment amplificat si de intalnirea sa cu proaspata proprietara a unei florarii, frumoasa Drusilla, de care se indragosteste aproape imediat. Dar este adus la realitate din lumea fericita in care se afla, de umbrele trecutului sau, care vin sa il santajeze din nou.

Inner Harbor

Recenzie scrisa pe data de 04.06.2011.

Nora Roberts este una dintre autoarele cu cele mai multe bestseller-uri intrate pe locul I in topurile din S.U.A. Romanul de fata constitue cel de-al treilea volum din cvadrilogia Fratilor Quinn (en: The Quinn Brothers) si il are ca personaj principal pe cel de-al treilea adoptat dintre fratii Quinn, Phillip. Acesta intelege temerile tanarului Seth, doar are si el cicatricile copilariei sale petrecuta pe strazile Boston-ului, cand fura sau isi petrecea noptile facand orice ca sa poata scoate un ban rapid. Acum, cu ajutorul sansei date de parintii sai adoptivi, a dragostei acestora si a personalitatii sale puternice, este un respectat director de publicitate, cu o preferinta pentru costumele scumpe si vinurile rare. Cand o intalneste pe stilata si educata Sybill, considera ca si-a gasit in sfarsit sufletul-pereche. Si cand afla ca aceasta are o legatura de sange cu tanarul Seth, isi unesc fortele pentru a asigura viitorul baiatului.

Placeri vinovate

Recenzie scrisa pe data de 04.06.2011.

Nora Roberts este una dintre autoarele cu cele mai multe bestseller-uri intrate pe locul I in topurile din S.U.A. Romanul de fata constitue cel de-al doilea volum din cvadrilogia Fratilor Quinn (en: The Quinn Brothers) si il are ca personaj principal pe cel de-al doilea adoptat dintre fratii Quinn, Ethan, care isi vede trecutul marcat de abuzuri fizice si sexuale din partea parintilor naturali, drept o trasatura genetica ce ar putea fi transmisa urmasilor sai, si care si-a orientat stilul de viata in asa maniera incat sa evite orice posibilitate de intemeia o relatie sau o familie. Dar soarta are alte planuri pentru acesta, cand femeia angajata de Quinn-i sa ii ajute cu treburile gospodaresti, decide sa isi urmeze sentimentele pe care i le pe poarta si il pune pe acesta fata in fata cu posibilitatea de a evada din trecutul intunecat, si de a-si urma inima sau de a ramane singur, cu demonii trecutului.

Nimic decat placere

Recenzie scrisa pe data de 04.06.2011.

Nora Roberts este una dintre autoarele cu cele mai multe bestseller-uri intrate pe locul I in topurile din S.U.A. Romanul de fata constitue primul volum din cvadrilogia Fratilor Quinn (en: The Quinn Brothers) si il are ca personaj principal pe cel mai mare dintre fratii Quinn (inruditi doar prin nume, acestia fiind adoptati de sotii Stella si Raymond Quinn), Cameron, un campion mondial al curselor de canotaj, care isi vede viata data peste cap odata ce ii promite tatalui sau muribund ca el si fratii lui il vor lua in grija lor, pe cel mai nou membru al familiei Quinn (neoficial), tanarul Seth. Faptul ca este atras in mod irezistibil de asistenta sociala desemnata cu cazul lui Seth, care are puterea de a-i ajuta sa isi tina cuvantul dat tatalui lor, de a tine familia unita, sau de a-i desparti, nu ii imbunatateste situatia.

Borgia

Recenzie scrisa pe data de 04.06.2011.

Romanul "Borgia" constitue primul volum din seria de 5 volume, "Les aventures des Ragastens" (ro: Aventurile lui Ragastens) scrisa de Michel Zévaco si a fost publicat pentru prima data in 1900. Este singurul, dintre cele 5 volume publicate, care poate fi considerat si un roman de sine statator. Actiunea se petrece in Italia anilor 1500, si ii are ca personaje principale pe Cavalerul Ragastens si familia care da numele romanului, Familia Borgia. Cavalerul francez sarac, dar curajos, vine in Italia pentru asi imbunatatii situatia si vede ca o oportunitate deosebita intrarea sa in slujba fiului Papei, César Borgia. Dar ajunge sa il tradeze pe acesta pentru o frumoasa domnisoara, Béatrix, care ii uraste in mod nedisimulat pe membrii familiei Borgia si lupta impotriva abuzurilor acestora, si la care temutul César Borgia ravneste si el cu ardoare. Peste noapte Ragastens se vede cel mai mare dusman al temutei familii, dar intr-un mod total neasteptat si posibil amant al seducatoarei Lucrèce Borgia, care este atrasa de curajul cavalerului. Aventura, rasturnarile de situatie, misticismul si dragostea se impletesc intr-un mod firesc cu istoria, si creaza unul dintre cele mai frumoase romane a lui Zévaco.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter