Melancolii portugheze

Melancolii portugheze

Editura EuroPress
19,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Istoria mentalitatilor

Recenzie Melancolii portugheze

Volumul de eseuri Melancolii portugheze radiografiaza cateva dintre varstele literaturii portugheze. Secventele alese ii au ca protagonisti pe Luis de Camoes, Mariana Alcoforado, Fernando Pessoa, José Saramago si Antonio Lobo Antunes. De la ardoarea baroca la melancolie, de la iesiri patetice la replieri nostalgice, traseul puncteaza treptele si centrii de tensiune ai unui tip de sensibilitate aparte, intors, dupa expresia lui Camoes, “cu spatele la pamant si fata spre mare”.

Cartea "Melancolii portugheze" a fost publicata in categoria Beletristica / Eseuri si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Diana Adamek si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Melancolii portugheze prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Melancolii portugheze" este de 19 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-88128-5-7
Pagini: 180
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Melancolii portugheze

Produse similare si recomandari

Viata pe un peron
Octavian Paler
34.90 RON
Slove rurale
Vasile DANCU
10.00 RON
Inainte ca racul
Umberto Eco
59.99 RON
Literatura in pericol
Tzvetan Todorov
14.90 RON
Din cronica filosofiei romanesti
Ion Petrovici
50.00 RON
Eseuri despre iubire si divinitate
Silviu Lupascu
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Melancolii portugheze. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diana Adamek

Diana Adamek a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Dulcea poveste a tristului elefant, Mediterana, Vasco da Gama navigheaza.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter