Cu Mediterana la poarta. Itinerare de vacanta

Cu Mediterana la poarta. Itinerare de vacanta

Editura Paralela45
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: In afara colectiilor

Recenzie Cu Mediterana la poarta. Itinerare de vacanta

De douazeci si opt de ani consecutiv, fac turism international. Am vizitat 31 de tari si am fost in zeci de locuri de vis, unde zilele si noptile traite mi-au infrumusetat viata. Intr-un top al acestor colturi de rai, pe primele pozitii sunt cateva din zonele riverane Mediteranei. Aici, descatusat sufleteste, departe de cenusiul cotidianului romanesc, i-am dat dreptate lui Alexandru Paleologu, un boier al spiritului, care spunea ca `fericirea este facuta din eternitati de-o clipa`. - Viorel Patrascu

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Cu Mediterana la poarta. Itinerare de vacanta", publicata in 3 categorii, Enciclopedii si atlase / Ghiduri turistice, Beletristica / Jurnale, Beletristica / Memorialistica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Viorel Patrascu si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Cu Mediterana la poarta. Itinerare de vacanta prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Cu Mediterana la poarta. Itinerare de vacanta" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1383-7
Pagini: 230
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Cu Mediterana la poarta. Itinerare de vacanta

Produse similare si recomandari

CIAO GUIDE - Paris
Matteo Merzagora, Sylvie Coyaud
60.00 RON
Ghid turistic - Egipt
Dorling Kindersley
65.99 RON
Ghid turistic Madrid
Dorling Kindersley
59.99 RON
Milano. Ghid turistic
Barbara Radcliffe Rogers, Stilman Rogers
24.96 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Cu Mediterana la poarta. Itinerare de vacanta. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Viorel Patrascu

Viorel Patrascu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Asteptand Apocalipsa, JURNAL DE LA FILIPENI (apostolatul unui medic in „epoca de aur”).

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter