Medierea in cauzele penale : Cu referiri la noul cod de procedura penala

Medierea in cauzele penale : Cu referiri la noul cod de procedura penala

Editura C. H. Beck
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Praxis

Recenzie Medierea in cauzele penale : Cu referiri la noul cod de procedura penala

Lucrarea Medierea în cauzele penale este unică în publicistica juridică românească, pentru prima dată fiind tratată instituţia medierii în materie penală, mai ales sub aspectele ei practice.
Autorul ca magistrat, care interpretează şi aplică legea, face observaţii pertinente şi nuanţate asupra acesteia, surprinzând necorelaţii, inadvertenţe, atât cu privire la medierea pe latură penală, cât şi pe latura civilă a cauzei.

Mai mult, autorul nu se rezumă numai la această privire critică, ci face şi propuneri cu referire la modificarea şi completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, propuneri analizate şi din perspectiva Noului Cod de procedură penală şi a proiectului de lege de punere în aplicarea acestuia şi de modificare şi completare a unor acte normative care cuprind dispoziţii procesuale penale.

Analizând medierea nu numai în planul dreptului intern, dar şi în raport şi de reglementările europene în materie, lucrarea se constituie şi ca un îndemn adresat organelor judiciare în vederea punerii în aplicare a instituţiei medierii.

Cartea "Medierea in cauzele penale" a fost publicata in categoria Drept si legislatie / Drept penal si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Dumitru Virgil Diaconu si a fost publicata de editura C. H. Beck. Se poate cumpara cartea Medierea in cauzele penale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Medierea in cauzele penale" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-18-0009-4
Pagini: 128
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Medierea in cauzele penale : Cu referiri la noul cod de procedura penala

Produse similare si recomandari

Drept penal roman. Partea generala - Culegere de probleme din practica judiciara pentru uzul student
Constantin Mitrache, Costica Bulai, Cristian Mitrache, Lavinia LEFTERACHE
50.00 RON
Studii de drept penal
Viorel Pasca
34.00 RON
Drept penal. Partea speciala. Teorie si practica judiciara
Vasile Dobrinoiu, Norel Neagu
119.00 RON
Tratat de drept penal. Partea speciala
Diaconescu Gheorghe, Duvac Constantin
169.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Medierea in cauzele penale : Cu referiri la noul cod de procedura penala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Dumitru Virgil Diaconu

Deocamdata in afara de "Medierea in cauzele penale : Cu referiri la noul cod de procedura penala", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Dumitru Virgil Diaconu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter