Maus. Povestea unui supravietuitor

Maus. Povestea unui supravietuitor

Editura Art
49,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Maus. Povestea unui supravietuitor

Singurul roman grafic premiat cu Pulitzer

Maus. Povestea unui supravieţuitor de Art Spiegelman este, pe bună dreptate şi din capul locului, o carte fără precedent. Un roman grafic complex, apărut în două volume, la care autorul a lucrat în total treisprezece ani.
Volumul este structurat pe două planuri: pe de o parte, unul real, care prezintă relaţia dintre tată (Vladek) şi fiu (Art); iar, pe de altă parte, planul poveştii relatate de Vladek. Curios este că Spiegelman îşi scrie şi-şi desenează romanul în faţa cititorului, dându-i astfel un aspect metabiografic.

Este povestea vieţii lui Vladek, tatăl autorului, evreu polonez care trăieşte ororile Holocaustului şi ajunge, împreună cu soţia sa Anja, în cel mai cumplit loc: Auschwitz. Detaliile povestirii, dublate de cele ale desenelor, sunt de-a dreptul impresionante.

„Maus rememorează experienţa din timpul Holocaustului a tatălui lui Spiegelman - îi urmăreşte povestea de la perioada de tinereţe petrecută în Polonia antebelică până la prizonieratul de la Auschwitz. «Povestea supravieţuitorului» care rezultă este una clară, fără înflorituri..." - Independent

„Cea mai emoţionantă şi plină de succes povestire despre Holocaust care s-a scris până acum." - Wall Street Journal

„Supravieţuirea unei familii, evadarea miraculoasă şi încarcerarea sunt experienţe pe care mulţi ar dori să le uite cu orice preţ. Când o familie ajunge la limita subzistenţei, încrederea şi trădarea capătă dimensiuni fără precedent. În tradiţia lui Esop şi Orwell, cartea reuşeşte să şocheze şi să transmită un puternic ecou al unui subiect foarte bine documentat. O carte puternică şi emoţionantă, fără să recurgă la sentimentalisme..." - Time Out

„O izbândă tăcută, emoţionantă şi simplă - imposibil de descris cu precizie şi imposibil de realizat altfel decât într-o bandă desenată." - Washington Post

Cartea "Maus. Povestea unui supravietuitor" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Art Spiegelman si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Maus. Povestea unui supravietuitor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Maus. Povestea unui supravietuitor" este de 49.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 978-973-124-696-3
Pagini: 296
Format: 16,5 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Poze aditionale

Pret Maus. Povestea unui supravietuitor

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Culorile
16.99 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Maus. Povestea unui supravietuitor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Art Spiegelman

Deocamdata in afara de "Maus. Povestea unui supravietuitor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Art Spiegelman.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter