Matusa Julia si condeierul

Matusa Julia si condeierul

Editura Humanitas
32,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

An aparitie: 2005; Ediție: editia a II-a; Pagini: 368; Format: 13x20 cm; ISBN: 973-50-0737-1

Recenzie Matusa Julia si condeierul

Matusi care vor fictiune, dar nu citesc literatura. Condeieri care nu scriu carti, dar produc fictiune in cantitati uriase. Iata o lume de matusi si de condeieri, aparent intr-un echilibru intre cerere si oferta. Inainte de aparitia televiziunii in Peru, teatrul radiofonic - urmasul romanului-foileton din gazetele secolului al XIX-lea - asigura bunul mers al acelei lumi. Radionovelele unui scenarist de geniu, la nivel popular, difuzate de Radio Central manipuleaza nevoia de onoare si iubire a publicului din capitala peruviana, Lima. La Radio Panamericana, un tanar redactor de stiri tempereaza gustul pentru catastrofe al colaboratorului sau si se indragosteste de o matusa prin alianta, Julia. El are 18 ani, e student la Drept si scrie scenarii care ajung la cos. Ea are 32 de ani, e boliviana si proaspat divortata. Pe masura ce avalansa radionovelelor scapa de sub controlul fanaticului condeier, viata tanarului Mario si a matusii sale Julia scapa de sub controlul familiei. Cu un umor la fel de navalnic, Vargas Llosa isi transfera elemente autobiografice ale relatiei cu propria sa matusa, Julia Urquidi Illanes, intr-un roman savuros si navalnic, lipsit de prejudecati inutile.

Cartea "Matusa Julia si condeierul" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura sud-americana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mario Vargas Llosa si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Matusa Julia si condeierul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matusa Julia si condeierul" este de 32 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Matusa Julia si condeierul

Produse similare si recomandari

Toamna patriarhului
Gabriel Garcia Marquez
39.99 RON
Cronica unei morti anuntate
Gabriel Garcia Marquez
39.99 RON
Retorno 201
Guillermo Arriaga
29.90 RON
Generalul in labirintul sau
Gabriel Garcia Marquez
39.99 RON
A trai pentru a-ti povesti viata
Gabriel Garcia Marquez
49.99 RON
Povestea tarfelor mele triste
Gabriel Garcia Marquez
34.99 RON
Despre dragoste si alti demoni
Gabriel Garcia Marquez
32.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matusa Julia si condeierul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mario Vargas Llosa

Mario Vargas Llosa a publicat inca 33 carti prezente in libraria noastra, Sarbatoarea tapului (cartonata), Adevarul minciunilor, Baietii si alte povestiri, Caietele lui Don Rigoberto, Casa verde, Chipuri ale raului in lumea de astazi : Mario Vargas Llosa în dialog cu Gabriel Liiceanu, Cine l-a ucis pe Palomino Molero, Conversatie la catedrala, Elogiul mamei vitrege, Lituma in Anzi, Matusa Julia si condeierul, Odiseu si Penelopa, Orasul si cainii, Orasul si cainii, Orgia perpetua: Flaubert si Doamna Bovary, Pantaleon si vizitatoarele, Paradisul de dupa colt, Paradisul de dupa colt : Editia a III - a, Paradisul de dupa colt, Pestele in apa, Pestele in apa, Povestasul, Povestasul, Povestasul. Editia a II - a, Poveste despre maimute, Ratacirile fetei nesabuite, Sarbatoarea tapului (necartonata), Scrisori catre un tinar romancier, Spaces, objects and identities in early modern Italian Medicine, Teatru (Domnişoara din Tacna; Kathie şi hipopotamul; Chunga) , Tentatia imposibilului, Tentatia imposibilului, Visul celtului, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter