Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor

Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor

Editura For You
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor

Nivelul de înţelegere al omenirii asupra numerelor era mai profund şi mai complex pe vremea când creaţia îşi avea rădăcinile în experienţa directă. Strămoşii şi-au codificat cunoaşterea secretă despre ceruri, în mitologie, muzică, monumente şi unităţi de măsură sacre. Ei au înţeles că maturitatea lumii naturale este reprezentată de perfecţiunea proporţiei şi şi-au dat seama că spaţiul planetar – şi timpul însuşi – este o creaţie a numerelor.

Raţiunea modernă favorizează cunoaşterea bazată exclusiv pe legile fizicii. Am uitat ceea ce ştiau, cândva, strămoşii noştri: că numerele şi proprietăţile lor creează formele lumii. Străvechile unităţi de măsură păstrează în ele secretele proporţiei şi alinierii cosmice, ascunse de unităţile zecimale arbitrare, ale modului de gândire matematică modern.

Bazându-se pe cunoaşterea codificată în miturile şi monumentele străvechi, precum şi pe datele astronomice actuale, Richard Heath demonstrează că planetele din sistemul nostru solar formează, cu orbitele lor, structuri numerice interrelaţionate. Coeziunea acestor relaţii şi omniprezenţa anumitor numere sacre din cadrul lor formează o matrice a creaţiei, care furnizează dovezi numerice că sistemul nostru solar nu este o creaţie accidentală.

"Lăsând numerele să facă treaba „Voia lui Dumnezeu", din sistemul lui Gurdjieff, rezolvă problema modalităţii de a face „să funcţioneze" relaţiile interdependente..." Continuare...

"Sacrificii pentru zei Am arătat mai înainte cum sacrificiul zeului cerului înstelat a creat timpul. Sacrificiul este o tradiţie complexă, văzută prea adesea sub forma sacrificiului..." Continuare...

Cartea "Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Richard Heath si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-1701-80-6
Pagini: 174
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor

Produse similare si recomandari

Christul cel viu
Paul Ferrini
15.00 RON
Ochiul inimii
SCHUON FRITHJOF
24.00 RON
Esenta doctrinei buddhiste
Gonsar Rinpoche
28.00 RON
Misterele supreme ale naturii
Theophrastus Ph. Paracelsus
26.00 RON
Pacea ce lipeseste din viata ta
Robert M. Williams
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Richard Heath

Deocamdata in afara de "Matricea creatiei. Geometria sacra in lumea planetelor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Richard Heath.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter