Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica

Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica

Editura Paralela45
15,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Subiecte posibile

Recenzie Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica

Lucrarea cuprinde:

  • Calendarul de desfasurare a evaluarii nationale 2011
  • Programa scolara la matematica pentru evaluarea nationala 2011
  • Teme recapitulative
  • 40 de teste dupa modelul celor elaborate de MECTS, insotite de rezolvari
  • Memorator de matematica
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Matematica. Evaluarea nationala 2011", publicata in 3 categorii, Suport scolar / Bacalaureat, Suport scolar / Matematica, Suport scolar / Testare nationala, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Mircea Fianu, Valeriu Gornoava, Gheorghe Iurea, Marius Perianu, Gabriel Popa, Petre Raducanu, Ioan Serdean, Stefan Smarandoiu, Adrian Zanoschi, si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Matematica. Evaluarea nationala 2011 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica. Evaluarea nationala 2011" este de 15 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2010
ISBN: 978-973-47-0982-3
Pagini: 128
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica

Produse similare si recomandari

Evaluarea competentelor digitale. Bacalaureat 2012
Silviu Iulian Dumitru, Oana Camelia Condur
29.90 RON
Literatura Romana pentru BAC - Poezia
Margareta Onofrei
11.00 RON
Matematica M2. Pentru examenul de bacalaureat 2012
Marian Andronache, Dinu Serbanescu, Marius Perianu, Catalin Ciupala, Florian Dumitrel
30.00 RON
Matematica teste pentru bacalaureat
Cristina Lemnaru, Ana Maria Petriceanu, Daniel Petriceanu
7.90 RON
Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011
Adriana Simona Popescu, Valeria Chiosea, Stefania Pelmus-Giersch
19.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mircea Fianu

Mircea Fianu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Valeriu Gornoava

Pe langa "Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica", autorul Valeriu Gornoava a publicat si Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Gheorghe Iurea

Gheorghe Iurea a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Matematica. Bacalaureat 2011 : Teme recapitulative, 30 de teste rezolvate, breviar teoretic, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, MATEMATICA PENTRU EVALUAREA NATIONALA 2010 , PREGATIREA BACALAUREATULUI LA MATEMATICA Selectie de exercitii si problem date la examenele nationa, Matematica M1. Bacalaureat 2012 : Teme recapitulative si 50 de teste rezolvate. Breviar teoretic, Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele IX-XII, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Marius Perianu

Marius Perianu a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Matematica M1 pentru examenul de bacalaureat 2012, Matematica M2. Pentru examenul de bacalaureat 2012, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, MATEMATICA PENTRU EVALUAREA NATIONALA 2010 , Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Gabriel Popa

Deocamdata in afara de "Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gabriel Popa.

Petre Raducanu

Petre Raducanu a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Matematica. Bacalaureat 2011 : Teme recapitulative, 30 de teste rezolvate, breviar teoretic, PREGATIREA BACALAUREATULUI LA MATEMATICA Selectie de exercitii si problem date la examenele nationa, Matematica M1. Bacalaureat 2012 : Teme recapitulative si 50 de teste rezolvate. Breviar teoretic, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Ioan Serdean

Ioan Serdean a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Matematica. Bacalaureat 2011 : Teme recapitulative, 30 de teste rezolvate, breviar teoretic, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, 10 ANI DE OLIMPIADE BALCANICE ALE JUNIORILOR, MATEMATICA. OLIMPIADE SI CONCURSURI SCOLARE. CLASELE IV-VI , MATEMATICA. OLIMPIADE SI CONCURSURI SCOLARE. CLASELE IV-VI, MATEMATICA. OLIMPIADE SI CONCURSURI SCOLARE. CLASELE VII-VIII, MATEMATICA. TEME PENTRU ACASA. MODELE DE TEZE CU SUBIECT UNIC. CLASA A VI-A. PARTEA I, PREGATIREA BACALAUREATULUI LA MATEMATICA Selectie de exercitii si problem date la examenele nationa, Culegerile COMPER. Limba si literatura romana, matematica. Clasa a VII-a, Culegerile COMPER. Limba si literatura romana, matematica. Clasa a VIII-a, DIDACTICA LIMBII SI LITERATURII ROMANE, Matematica M1. Bacalaureat 2012 : Teme recapitulative si 50 de teste rezolvate. Breviar teoretic, Matematica M2. Bacalaureat 2012 : Teme recapitulative si 30 de teste rezolvate, dupa modelul MECTS. Breviar teoretic, Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele IX-XII, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Stefan Smarandoiu

Stefan Smarandoiu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Adrian Zanoschi

Adrian Zanoschi a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, GEOMETRIE. PROBLEME CU VECTORI, PROBLEME DE ARITMETICA. Metode de rezolvare, teste si subiecte de concurs. Clasele III-IV, Matematica M1. Bacalaureat 2012 : Teme recapitulative si 50 de teste rezolvate. Breviar teoretic, Matematica M2. Bacalaureat 2012 : Teme recapitulative si 30 de teste rezolvate, dupa modelul MECTS. Breviar teoretic, Matematica. Olimpiade si concursuri scolare 2011. Clasele IX-XII, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter