Matematica clasa I : Fise de lucru

Matematica clasa I : Fise de lucru

Editura Erc Press
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN : 973-157-639-8

Recenzie Matematica clasa I : Fise de lucru

Cartea "Matematica clasa I" a fost publicata in categoria Suport scolar / Auxiliare cls. I si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de A. Arghirescu, Florica Ancuta, Ivanovici Laura, si a fost publicata de editura Erc Press. Se poate cumpara cartea Matematica clasa I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica clasa I" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Matematica clasa I : Fise de lucru

Produse similare si recomandari

Alfabetul cântat si colorat
Sofica Matei
12.00 RON
Caiet de abilitati practice. Clasa I
Claudia Aurora Morar, Simona Adriana Ilisiu
12.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica clasa I : Fise de lucru. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

A. Arghirescu

A. Arghirescu a publicat inca 36 carti prezente in libraria noastra, Activitati matematice pentru grupa pregatitoare si clasa I, Caiet de caligrafie pentru clasele II-IV optional, Caiet de matematica, Caiet de matematica (clasa I), Caiet de matematica clasa i, Caiet de matematica. Pentru toate manualele alternative, Caiet de vacanta (clasa a III-a), Caiet de vacanta (clasa a III-a), Cartea vacantei cls. i, Cartea vacantei cls.a ii - a, Cartea vacantei cls.a iii - a, Cartea vacantei cls.a IV - a, Culegere de exercitii - clasa a ii - a, Culegere de exercitii - clasa a iii - a, De la scoala primara la gimnaziu - culegere de teste, Evaluare cl. a ii - a lb. romana - matematica, Evaluare cl. a iii - a lb. romana - matematica, Evaluare cl. a iv - a lb. romana - matematica, Evaluare cl. I citire - matematica, Folclorul copiilor, Folclorul literar pentru copii. clasele i - iv, Literatura pentru copii - clasa a ii - a, Literatura pentru copii - clasa a iii - a, Literatura pentru copii - clasa a iv - a, Literatura pentru copii - clasa i, Matematica distractiva pentru clasa I, Matematica. Clasa a III-a, Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a IV-a, Matematica. Manual (clasa I), Matematica. Manual (clasa III-a), Ne pregatim pentru scoala - exercitii grafice, Probleme care se rezolva in mai multe moduri i - iv matematica, Recreatii matematice pentru acasa 6 - 7 ani, Recreatii matematice pentru acasa clasa a ii - a, Recreatii matematice pentru acasa clasa a iii - a, Recreatii matematice pentru acasa clasa a iv - a.

Florica Ancuta

Florica Ancuta a publicat inca 40 carti prezente in libraria noastra, Abilitati practice : Clasa a III - a, Abilitati practice : Clasa a II- a, Abilitati practice : Clasa I, Abilitati practice : Clasa a IV- a, Activitati matematice pentru grupa pregatitoare si clasa I, Caiet de caligrafie pentru clasele II-IV optional, Caiet de matematica, Caiet de matematica clasa i, Caiet de matematica. Pentru toate manualele alternative, Cartea vacantei cls. i, Cartea vacantei cls.a ii - a, Cartea vacantei cls.a iii - a, Cartea vacantei cls.a IV - a, Culegere de exercitii - clasa a ii - a, Culegere de exercitii - clasa a iii - a, Culegere de exercitii - clasa a iv - a, Culegere de exercitii - clasa i, De la scoala primara la gimnaziu - culegere de teste, Evaluare cl. a ii - a lb. romana - matematica, Evaluare cl. a iii - a lb. romana - matematica, Evaluare cl. a iv - a lb. romana - matematica, Evaluare cl. I citire - matematica, Folclorul copiilor, Folclorul literar pentru copii. clasele i - iv, Literatura pentru copii - clasa a ii - a, Literatura pentru copii - clasa a iii - a, Literatura pentru copii - clasa a iv - a, Literatura pentru copii - clasa i, Matematica distractiva clasa a II - a, Matematica distractiva clasa a III - a, Matematica distractiva clasa a IV - a, Matematica distractiva pentru clasa I, Matematica. Clasa a III-a, Matematica. Exercitii si probleme. Clasa a IV-a, Ne pregatim pentru scoala - exercitii grafice, Probleme care se rezolva in mai multe moduri i - iv matematica, Recreatii matematice pentru acasa 6 - 7 ani, Recreatii matematice pentru acasa clasa a ii - a, Recreatii matematice pentru acasa clasa a iii - a, Recreatii matematice pentru acasa clasa a iv - a.

Ivanovici Laura

Ivanovici Laura a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Procesul civil pe intelesul tuturor, Procesul de divort. Ghid practic. Editia a II - a, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter