Matei,vorbeste-mi despre rai

Matei,vorbeste-mi despre rai

Editura For You
6,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Matei,vorbeste-mi despre rai

de Suzanne Ward. Impreuna cu "Revelatii pentru o noua era" (vol. 2) cele doua volume contin mesajul pe care doamna Suzanne Ward le-a primit de la fiul ei, Matei, care a murit de curând si care face o prezentare foarte detaliata a vietii de dupa moarte si a lumii de dincolo. Este cea mai exacta si amanuntita prezentare a acestui subiect atât de controversat – viata de dupa moarte, viata care se dovedeste a nu fi câtusi de putin atât de înspaimântatoare cum ni s-a parut, poate, pâna acum. Al doilea volum trateaza probleme globale ale omenirii, explicate de entitati superioare, prin Matei sau direct, iar comunicarile sunt transmise pâna în ianuarie 2002. Multe lucruri inexplicabile ne sunt revelate, multe nelamuriri ne sunt clarificate, într-un mod placut si inedit.

Cartea "Matei,vorbeste-mi despre rai" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Suzanne Ward si a fost publicata de editura For You. Se poate cumpara cartea Matei,vorbeste-mi despre rai prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matei,vorbeste-mi despre rai" este de 6 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: despre moarte

Pret Matei,vorbeste-mi despre rai

Produse similare si recomandari

Sa le spui ca moartea nu exista
Francois Brune
18.53 RON
Rai si pamant
James Van Praagh
18.00 RON
Moartea noastra cea de toate zilele
Adrian Lesenciuc
19.00 8.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matei,vorbeste-mi despre rai. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Suzanne Ward

Suzanne Ward a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Vocile universului, Era iluminarii revelarea lumii celei noi, Iluminari pentru o noua era, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter