Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I

Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I

Editura Art
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Clubul matematicienilor

Recenzie Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I

Cuprins:

Algebra

Capitolul 1 - Numere naturale

Geometrie

Capitolul 2 - Multimi

Capitolul 3 - Variante de subiecte pentru teza

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a V-a, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Catalin Stanica, Dumitru Savulescu, Ion Rosu, Marius Perianu, si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-124-653-6
Pagini: 160
Format: 16 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I

Produse similare si recomandari

Matematica clasa a-5-a
Daniela Sarghie
8.00 RON
English for children. Starters
red. Diana Piscarac
26.00 RON
Limba romana pentru clasa a V - a. Exercitii
Daniela Ionescu, Florin Ionescu
15.00 RON
Istorie. Manual pentru clasa a V-a
Balutoiu Valentin, Vlad Constantin, Zoe Petre, L. Capita, Monica Dvorski
14.90 RON
Educatie tehnologica . Manual clasa a V-a
Gabriela Lichiardopol, Viorica Stoicescu, Silvica Neacsu
15.00 RON
Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012
Marius Perianu, Catalin Stanica, Ioan Balica, Dumitru Savulescu
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Catalin Stanica

Pe langa "Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I", autorul Catalin Stanica a publicat si Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Dumitru Savulescu

Dumitru Savulescu a publicat inca 19 carti prezente in libraria noastra, Matematica M2. Manual pentru clasa a XII - a, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica pentru evaluarea nationala, MATEMATICA. CONCURSURI BACAUANE, Matematica notiuni teoretice si teste, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru evaluarea nationala, Matematica pentru gimnaziu. Notiuni teoretice si teste : Evaluare nationala si admitere in liceu 2011-2012, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ion Rosu

Ion Rosu a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Esentiale - Matematica. Clasele V - VIII, Matematica notiuni teoretice si teste, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I, Matematica pentru gimnaziu. Notiuni teoretice si teste : Evaluare nationala si admitere in liceu 2011-2012.

Marius Perianu

Marius Perianu a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Matematica M1 pentru examenul de bacalaureat 2012, Matematica M2. Pentru examenul de bacalaureat 2012, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, MATEMATICA PENTRU EVALUAREA NATIONALA 2010 , Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Clubul matematicienilor

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter