Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II

Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II

Editura Art
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Clubul matematicienilor

Recenzie Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II

Cuprins:

Algebra

  • Cap. 1 - Calcul algebric
  • Cap. 2 - Ecuatii si inecuatii
  • Cap. 3 - Elemente de organizare a datelor
  • Cap. 4 - Relatii metrice in triunghiul dreptunghic

Geometrie

  • Cap. 5 - Cercul
  • Cap. 6 - Subiecte pentru evaluarile finale
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a VII-a, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Marius Perianu, Ioan Balica, Dumitru Savulescu, si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-124-715-1
Pagini: 213
Format: 16 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II

Produse similare si recomandari

Cultura civica. Manual clasa a VII - a
Elena Nedelcu, Ecaterina Morar
14.90 RON
English for children. Movers
red. Diana Piscarac
26.00 RON
   LIMBA ROMANA. MANUAL PENTRU CLASA a VII-a
Anca Serban, Sergiu Serban
14.90 RON
Repere de limba si literatura romana
F. Denoleanu, St. M. Ilinca
15.00 RON
Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul I
Dumitru Savulescu, Mariana Andrusca
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Marius Perianu

Marius Perianu a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Matematica M1 pentru examenul de bacalaureat 2012, Matematica M2. Pentru examenul de bacalaureat 2012, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, MATEMATICA PENTRU EVALUAREA NATIONALA 2010 , Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ioan Balica

Ioan Balica a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Dumitru Savulescu

Dumitru Savulescu a publicat inca 19 carti prezente in libraria noastra, Matematica M2. Manual pentru clasa a XII - a, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica pentru evaluarea nationala, MATEMATICA. CONCURSURI BACAUANE, Matematica notiuni teoretice si teste, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru evaluarea nationala, Matematica pentru gimnaziu. Notiuni teoretice si teste : Evaluare nationala si admitere in liceu 2011-2012, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Clubul matematicienilor

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter