Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II

Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II

Editura Art
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Clubul matematicienilor

Recenzie Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II

Cuprins:

  • Cap. 1 - Functii
  • Cap. 2 - Ecuatii, inecuatii si sisteme de ecuatii
  • Cap. 3 - Poliedre
  • Cap. 4 - Corpuri rotunde
  • Cap. 5 - Subiecte pentru evaluarile nationale
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a VIII-a, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Mircea Fianu, Marius Perianu, Ioan Balica, Dumitru Savulescu, si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-124-716-8
Pagini: 167
Format: 16 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II

Produse similare si recomandari

Chimie. Manual pentru clasa a VIII-a
Sanda Fatu, Constantin Stroe, Felicia Stroe
23.00 RON
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a
Copil Violeta, Ioan Darabaneanu, Dumitru Copilu
9.90 RON
Biologie. Manual pentru clasa a VIII-a
Mihail Aurora, Gheorghe Mohan
14.90 RON
Repere de limba si literatura romana
F. Denoleanu, St. M. Ilinca
15.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Mircea Fianu

Mircea Fianu a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Marius Perianu

Marius Perianu a publicat inca 11 carti prezente in libraria noastra, Matematica M1 pentru examenul de bacalaureat 2012, Matematica M2. Pentru examenul de bacalaureat 2012, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica. Evaluarea nationala 2011 : Teme recapitulative si 45 de teste rezolvate. Memorator de matematica, Matematica. Evaluarea nationala 2012. Clasa a VIII - a : Teme recapitulative si 55 de teste rezolvate dupa modelul MECTS, MATEMATICA PENTRU EVALUAREA NATIONALA 2010 , Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ioan Balica

Ioan Balica a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Dumitru Savulescu

Dumitru Savulescu a publicat inca 19 carti prezente in libraria noastra, Matematica M2. Manual pentru clasa a XII - a, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica pentru evaluarea nationala, MATEMATICA. CONCURSURI BACAUANE, Matematica notiuni teoretice si teste, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru evaluarea nationala, Matematica pentru gimnaziu. Notiuni teoretice si teste : Evaluare nationala si admitere in liceu 2011-2012, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Clubul matematicienilor

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter