Matematica în concursuri scolare : Clasa a IV - a

Matematica în concursuri scolare : Clasa a IV - a

12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Matematica în concursuri scolare : Clasa a IV - a

Prezenta lucrare se adresează elevilor din ultima clasă a ciclului primar care îndrăgesc matematica, obiect atât de dificil, dar care îţi dă atâtea satisfacţii şi vine în completarea manualelor alternative, cât şi a altor auxiliare şcolare, oferind material pentru activitatea în clasă, la cercurile de matematică sau pentru pregătirea diferitelor faze ale concursurilor şcolare.

Se distinge printr-o riguroasă clasificare a tipurilor de probleme, prin multitudinea exerciţiilor şi problemelor date la concursurile şcolare în ultimii 15 ani, cât şi prin variante care pot deveni subiecte ale concursurilor viitoare. Prin exerciţiile şi problemele cu grad sporit de dificultate, auxiliarul vine în ajutorul elevilor din clasa a IV-a, elevilor şi studenţilor care vor deveni învăţători sau institutori, în sprijiul învăţătorilor şi al părinţilor.

Cartea "Matematica în concursuri scolare" a fost publicata in categoria Suport scolar / Matematica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Florin Gardin, Maria Gardin, si a fost publicata de editura Delta Cart Educational. Se poate cumpara cartea Matematica în concursuri scolare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica în concursuri scolare" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matematica în concursuri scolare : Clasa a IV - a

Produse similare si recomandari

Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II
Dumitru Savulescu, Iohana Gheorghe, Marius Perianu, Stefan Smarandoiu
12.00 RON
Pliant Matematica Analiza 2
Felicia Sandulescu
10.00 RON
Matematica. Manual, clasa I
Cleopatra Mihăilescu, Tudora Piţilă, Victoria Padureanu
19.00 RON
Memorator de matematica pentru clasele 5-8
Felicia Sandulescu
7.00 RON
Set caiete matematica pentru clasa I (semestrele I si II)
Stefan Pacearca, Mariana Mogos
14.01 RON
Matematica. Evaluarea nationala 2011
Mircea Fianu, Valeriu Gornoava, Gheorghe Iurea, Marius Perianu, Gabriel Popa, Petre Raducanu, Ioan Serdean, Stefan Smarandoiu, Adrian Zanoschi
15.00 RON
Stiu sa lucrez la...Matematica, clasa a II-a. Fise
Angelica Calugarita, Aurel Maior, Elena Maior
6.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica în concursuri scolare : Clasa a IV - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Florin Gardin

Florin Gardin a publicat inca 24 carti prezente in libraria noastra, LIMBA ROMANA. CLASA A II-A , LIMBA ROMANA. CLASA A IV-A , Limba romana clasa a III - a, Limba Romana. Clasa I, Matematica clasa a II - a. Culegere de exercitii, probleme si teste 11/12, Matematica clasa I. Culegere de exercitii, probleme si teste 11/12, MATEMATICA culegere de exercitii, probleme si teste, clasa I, MATEMATICA culegere de exercitii, probleme si teste, clasa II, MATEMATICA culegere de exercitii, probleme si teste, clasa IV, MATEMATICA. CULEGERE DE EXERCITII, PROBLEME SI TESTE. CLASA A II-A. ANUL SCOLAR 2008-2009, MATEMATICA. CULEGERE DE EXERCITII, PROBLEME SI TESTE. CLASA A III-A. ANUL SCOLAR 2008-2009, MATEMATICA. CULEGERE DE EXERCITII, PROBLEME SI TESTE. CLASA A IV-A. ANUL SCOLAR 2008-2009, MATEMATICA. CULEGERE DE EXERCITII, PROBLEME SI TESTE. CLASA I. ANUL SCOLAR 2008-2009, Culegere Limba romana Clasa a IV-a, Culegere Limba Romana. Clasa a II - a, Culegere Limba Romana. Clasa a III - a, Culegere limba romana. Clasa I, Culegere Matematica : Clasa I, Geografie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Istorie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Limba Romana in concursuri scolare. Clasa a IV - a, LIMBA ROMANA. CLASA I , Matematica clasa a III - a : culegere de exercitii, probleme si teste, Matematica clasa a III - a. Culegere de exercitii, probleme si teste 11/12, dintre care primele 6 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Maria Gardin

Maria Gardin a publicat inca 25 carti prezente in libraria noastra, LIMBA ROMANA. CLASA A II-A , LIMBA ROMANA. CLASA A IV-A , Limba romana clasa a III - a, Limba Romana. Clasa I, Matematica clasa a II - a. Culegere de exercitii, probleme si teste 11/12, Matematica clasa I. Culegere de exercitii, probleme si teste 11/12, MATEMATICA culegere de exercitii, probleme si teste, clasa I, MATEMATICA culegere de exercitii, probleme si teste, clasa II, MATEMATICA culegere de exercitii, probleme si teste, clasa IV, MATEMATICA. CULEGERE DE EXERCITII, PROBLEME SI TESTE. CLASA A II-A. ANUL SCOLAR 2008-2009, MATEMATICA. CULEGERE DE EXERCITII, PROBLEME SI TESTE. CLASA A III-A. ANUL SCOLAR 2008-2009, MATEMATICA. CULEGERE DE EXERCITII, PROBLEME SI TESTE. CLASA A IV-A. ANUL SCOLAR 2008-2009, MATEMATICA. CULEGERE DE EXERCITII, PROBLEME SI TESTE. CLASA I. ANUL SCOLAR 2008-2009, Culegere Limba romana Clasa a IV-a, Culegere Limba Romana. Clasa a II - a, Culegere Limba Romana. Clasa a III - a, Culegere limba romana. Clasa I, Culegere Matematica : Clasa I, Geografie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Istorie. Caiet de lucru clasa a IV - a, Limba Romana in concursuri scolare. Clasa a IV - a, LIMBA ROMANA. CLASA I , Matematica clasa a III - a : culegere de exercitii, probleme si teste, Matematica clasa a III - a. Culegere de exercitii, probleme si teste 11/12, Matematica culegere de exercitii,probleme si teste, dintre care primele 6 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter