Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II

Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II

Editura Art
12,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Clubul matematicienilor

Recenzie Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II

Clubul matematicienilor reuneste o serie de carti cu profil educational destinate ciclului gimnazial.

Lucrarile din aceasta serie:

  • Corespund integral noii programe scolare;
  • Propun elevilor mai multe aplicatii decat majoritatea lucrarilor existente pe piata; in plus, acestea sunt foarte variate si sunt grupate pe trei niveluri de dificulatate (marcate grafic cu una, doua, respectiv trei stelute);
  • Pentru a permite elevilor sa invete mai usor rezolvarea problemelor "tip", pe parcursul lucrarii, acolo unde apare un nou tip de problema, autorii ofera solutii cu explicatii detaliate;
  • Ofera o sinteza completa, structurata, cu exemple, a teoriei, care, in contextul frecventelor schimbari de programa scolara, va fi un sprijin consistent, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, in completarea (sau chiar inlocuirea) manualului scolar;
  • Contin, de asemenea, capitole speciale cu exercitii si probleme cu un caracter aplicativ (utilizate recent in noul tip de evaluare), cu modele de subiecte de teza, precum si cu subiecte pentru olimpiade scolare.
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II", publicata in 2 categorii, Manuale scolare (clasa) / Clasa a V-a, Manuale scolare (materie) / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Dumitru Savulescu, Ioan Balica, si a fost publicata de editura Art. Se poate cumpara cartea Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II" este de 12 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-124-603-1
Pagini: 141
Format: 17 x 23 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II

Produse similare si recomandari

English for children. Starters
red. Diana Piscarac
26.00 RON
Limba romana pentru clasa a V - a. Exercitii
Daniela Ionescu, Florin Ionescu
15.00 RON
Istorie. Manual pentru clasa a V-a
Petre Zoe, L. Capita, Monica Dvorski, Carol Capita, Ioan Grosu
14.90 RON
Istorie. Manual pentru clasa a V-a
Balutoiu Valentin, Vlad Constantin, Zoe Petre, L. Capita, Monica Dvorski
14.90 RON
Aritmetica. Algebra. Geometrie
Maria Zaharia, Dan Zaharia, Sorin Peligrad
12.00 RON
Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012
Marius Perianu, Catalin Stanica, Ioan Balica, Dumitru Savulescu
12.00 RON
Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I
Catalin Stanica, Dumitru Savulescu, Ion Rosu, Marius Perianu
12.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Dumitru Savulescu

Dumitru Savulescu a publicat inca 19 carti prezente in libraria noastra, Matematica M2. Manual pentru clasa a XII - a, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II : Editie 2012, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I : Editie 2011, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica pentru evaluarea nationala, MATEMATICA. CONCURSURI BACAUANE, Matematica notiuni teoretice si teste, Matematica pentru clasa a V - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VI - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul I, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru evaluarea nationala, Matematica pentru gimnaziu. Notiuni teoretice si teste : Evaluare nationala si admitere in liceu 2011-2012, dintre care primele 10 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Ioan Balica

Ioan Balica a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Matematica pentru clasa a VII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, Matematica pentru clasa V - a. Semestrul II. Editie 2012, Matematica pentru clasa a VIII - a. Semestrul II, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Clubul matematicienilor

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter