Matematica. Bacalaureat. Teste : 75 de teste

Matematica. Bacalaureat. Teste : 75 de teste

Editura Booklet
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Matematica. Bacalaureat. Teste : 75 de teste

Matematica - Bacalaureat - Teste se adreseaza elevilor de clasa a XII-a case se pregatesc pentru examenul de bacalaureat sau admiterea la facultate, cat si profesorilor, care pot folosi lucrarea ca un auxiliar eficient in evaluarea la clasa.

Lucrarea contine 75 de teste cu rezolvari, alcatuite in conformitate cu programa scolara actuala si modelele de subiecte propuse pentru bacalaureat. Varietatea subiectelor ofera elevilor o ocazie in plus de a-si testa cunostintele acumulate pe parcursul celor patru ani de liceu.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Matematica. Bacalaureat. Teste", publicata in 2 categorii, Suport scolar / Bacalaureat, Suport scolar / Matematica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Felicia Sandulescu, Mihaela Solymosi, Cristina Nica, si a fost publicata de editura Booklet. Se poate cumpara cartea Matematica. Bacalaureat. Teste prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matematica. Bacalaureat. Teste" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-606-590-028-8
Pagini: 144
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matematica. Bacalaureat. Teste : 75 de teste

Produse similare si recomandari

Entraine-toi a l'examen de BAC
Adelina Vilcu, Mona-Elena Bolocan
22.00 RON
Geografie - bacalaureat - ghid de pregatire
Cristina Moldovan, Angela Farcas
29.00 RON
Limba si literatura romana. Bacalaureat 2011
Cosmin Borza, Roxana Din, Cristina Erdei, Cristina Gogata, Smaranda Graur, Diana Hangan, Claudiu Turcus
28.99 RON
Biologie. Ghid de pregatire bacalaureat 2011 : Clasele XI-XII
Adriana Popescu, Valeria Chiosea, Marilena Croitoru
16.00 RON
Cartea definitiva. Literatura romana
Monica H. Columban, Victoria Gal, Horia Corches, Maria Lupu, Marilena Lascar, Liliana Paicu
29.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matematica. Bacalaureat. Teste : 75 de teste. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Felicia Sandulescu

Felicia Sandulescu a publicat inca 13 carti prezente in libraria noastra, Matematica - Algebra : Exercitii si probleme. Clasa a V - a, Matematica - Algebra si geometrie : Exercitii si probleme. Clasa a VI - a, Matematica - bacalaureat : Ghid de pregatire, Matematica - evaluarea nationala - Teste, Matematica. Algebra si geometrie - Felicia Sandulescu, Mihaela Solym : Exercitii si probleme. Clasa a VII - a, Memorator de matematica pentru clasele 5-8, Pliant Geometrie & Trigonometrie 3, Pliant Matematica Algebra 1, Pliant Matematica Analiza 2, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 5-a : Editie revizuita 2011, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 6-a : Algebra si geometrie. Editie revizuita 2011, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 7-a : Editie revizuita 2011, Matematica. Teste : Evaluarea nationala 2012, dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Mihaela Solymosi

Mihaela Solymosi a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Matematica - Algebra : Exercitii si probleme. Clasa a V - a, Matematica - Algebra si geometrie : Exercitii si probleme. Clasa a VI - a, Matematica - bacalaureat : Ghid de pregatire, Matematica - evaluarea nationala - Teste, Matematica. Algebra si geometrie - Felicia Sandulescu, Mihaela Solym : Exercitii si probleme. Clasa a VII - a, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 5-a : Editie revizuita 2011, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 6-a : Algebra si geometrie. Editie revizuita 2011, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 7-a : Editie revizuita 2011, Matematica. Teste : Evaluarea nationala 2012, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Cristina Nica

Cristina Nica a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Matematica - Algebra : Exercitii si probleme. Clasa a V - a, Matematica - Algebra si geometrie : Exercitii si probleme. Clasa a VI - a, Matematica - bacalaureat : Ghid de pregatire, Matematica - evaluarea nationala - Teste, Matematica. Algebra si geometrie - Felicia Sandulescu, Mihaela Solym : Exercitii si probleme. Clasa a VII - a, Donatia si mostenirea I : Donatia. Drepturile statului asupra mostenirii vacante. Mostenirea testamentara, Donatia si mostenirea II : Transmisiunea mostenirii. Dezbaterea succesiunii, Executarea silită : Practică judiciară, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 5-a : Editie revizuita 2011, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 6-a : Algebra si geometrie. Editie revizuita 2011, Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a 7-a : Editie revizuita 2011, Matematica. Teste : Evaluarea nationala 2012, dintre care primele 5 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter