Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 1 din seria Oamenii vazduhului inalt

Recenzie Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Nugua nu a întâlnit nici o altă fiinţă omenească. Niciodată. Ea creşte printre dragoni, până când dragonii dispar fără urmă. Aşa începe lunga ei căutare în depărtările Chinei. Într-o lume străină pentru ea, se va întâlni cu magicieni nemuritori, cu luptători cu sabia zburători - şi cu Niccolo, un băiat cu ochii aurii. Şi el este în căutare.

De sute de ani, poporul său locuieşte pe un nor, sus în atmosferă. Dar Poporul Norilor este ameninţat cu dispariţia. Niccolo a fost trimis să găsească o substanţă misterioasă fără de care poporul său nu poate trai: respiraţia dragonilor dispăruţi.

Cartea "Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura fantasy si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Kai Meyer si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt)" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 9786069318218
Pagini: 444
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt)

Produse similare si recomandari

Abarat
Clive Barker
59.99 RON
Zori de zi
Stephenie Meyer
54.99 RON
Anticarul
Julian Sanchez
34.90 RON
Blestemul din Swoon
Nina Malkin
39.90 RON
Dragonul renegat vol. IV Tara Duncan
Sophie Audouin-Mamikonian
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Matase si sabie (vol.1 seria Oamenii Vazduhului Inalt). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kai Meyer

Kai Meyer a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Focul de gheata , Lance si lumina (vol.2 seria Oamenii Vazduhului Inalt).

Oamenii vazduhului inalt

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter