Masura zidirii

Masura zidirii

Editura Gimnasium
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Masura zidirii

"Romanul Masura zidirii al scriitorului Virgil Oprescu - Runceanu aduce in fata cititorului o lume aparte: unui sat cu radacini in istorie care se confrunta cu un prezent plin de neprevazut si foarte alunecos. Oamenii care populeaza acest sat sunt legati de obiceiuri ancestrale, cum este aceasta masura a zidirii.

Respectarea unui obicei stravechi si de neinteles astazi, anume luarea masurii unui om si asezarea acesteia la temelia unei constructii noi, a unei biserici, ceea ce ar atrage moartea celui masurat, devine prilej pentru autor sa ne prezinte aceasta lume apusa si prezenta in acelasi timp, in toata intimitatea sa." - Relu Stoica

Cartea "Masura zidirii" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Virgil Oprescu Runceanu si a fost publicata de editura Gimnasium. Se poate cumpara cartea Masura zidirii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Masura zidirii" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-7992-55-0
Pagini: 196
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Masura zidirii

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Ioan Slavici. Opere. Volumul VII
Ioan Slavici
68.67 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Masura zidirii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Virgil Oprescu Runceanu

Deocamdata in afara de "Masura zidirii", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Virgil Oprescu Runceanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter